Leonardo di Caprio otkrio: 'Imam samo jedan cilj'

0
Radiosarajevo.ba
Leonardo di Caprio otkrio: 'Imam samo jedan cilj'
Foto: EPA-EFE / Leonardo DiCaprio

Prije nekoliko dana, poznati holivudski glumac Leonardo DiCaprio proslavio je svoj 49. rođendan uz veliki party koji je okupio brojne poznate ličnosti. DiCaprio ima još godinu dana do okruglog pedesetog rođendana, a otkrio je svoj cilj za ovu posljednju godinu u četrdesetima.

Glumac je izjavio da želi snimiti još jedan film prije nego što napuni pedeset godina, zadržavajući svoje ambicije i strast prema glumi.

"Znaš šta? Samo još jedan film. Još jedan film", rekao je glumac zavidne karijere.

Pratite uživo vanrednu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a: Očekuje se obraćanje Schmidta i Cvijanović

Pratite uživo vanrednu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a: Očekuje se obraćanje Schmidta i Cvijanović

S obzirom na njegovu zavidnu karijeru, DiCaprio je poznat po ulogama u filmovima poput Što muči Gilberta Grapea, Otoka Shutter, Vuka s Wall Streeta, i nezaboravne uloge u Titaniku, za koju je osvojio nagradu Oscar kroz svoj rad u filmu Povratnik.

Unatoč već impresivnom portfoliu, DiCaprio očito osjeća nezasitnu strast prema glumačkom izričaju i izrazio je želju za još jednim filmskim projektom.

Njegov posljednji film, Ubojice cvjetnog mjeseca, očekuje se s velikim iščekivanjem, posebno jer je ovo već šesti put da sarađuje  s redateljem Martinom Scorseseom.

Slavni komičar Marlon Wayans otkrio: 'Imam kćerku koja je postala sin'

Slavni komičar Marlon Wayans otkrio: 'Imam kćerku koja je postala sin'

Film prati stvarnu životnu priču Ernesta Burkharta, koji je bio odgovoran za ubistvo niza rođaka svoje supruge Indijanke kao dio zavjere za nasljeđivanje njihovih unosnih prava na bušenje nafte u Oklahomi 1920-ih.

Uz poslovne planove, DiCaprio je također pronašao ljubavnu sreću. Na svojoj rođendanskoj zabavi u Beverly Hillsu, glumac je uživao u društvu 25-godišnje manekenke Vittorie Ceretti. Izvori s rođendanske zabave otkrili su da par više ne skriva svoju zaljubljenost. Ova nova romantična veza čini se kao dodatak slavlju koje obilježava DiCaprijev ulazak u svoju pedesetu godinu života, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije