Poslije flerta sa Schwarzeneggerom: Prva dama Francuske zablistala na modnoj reviji

Radiosarajevo.ba
Poslije flerta sa Schwarzeneggerom: Prva dama Francuske zablistala na modnoj reviji
Prva dama Francuske Brigitte Macron dospjela je u centar javnosti nakon javnog razmjenjivanja nježnosti sa popularnim glumcem Arnoldom Schwarzeneggerom, te je takvu slavu odlučila produžiti i na reviji modne kuće Dior.

Jednostavno, prijestolnica Francuske za nju je donijela novi sjaj, te se na Diorovoj modnoj reviji pojavila u jednom od svojih najboljih modnih izdanja, prenosi Daily Mail.

Elegantna i odmjerena na ovom važnom modnom događaju bila je na visini svog zadatka, pokazavši važnost prve dame Francuske. Modni stručnjaci prokomentirali su da Brigitte, ukoliko se pogledaju njena prethodna modna, mnogo bolje stoje pantalone u odnosu na suknje, no da to nije razlog da o na eksperimentira sa novim modnim izdranjima.

U svega nekoliko dana ona je donijela potvrdu tvrdnji s početka mandata njenog supruga, koje su govorile da će ona biti višestruko interesantna javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije