Bogata i mlada: Otac bijesan jer hoda s najzgodnijim kriminalcem

Radiosarajevo.ba
Bogata i mlada: Otac bijesan jer hoda s najzgodnijim kriminalcem
Chloe (26) je nasljednica Phillipa Greena, predsjednika Arcadia grupe, koji posjeduje razne modne brendove, uključujući Topshop, Dorothy Perkins i Outfit.

Iako s ocem milijarderom često prisustvuje raznim javnim događajima, mlada bogatašica željna slave prvi je put primjećena u javnosti nakon što se pridružila drugoj sezoni reality serije Made in Chelsea.

Takozvana modna stručnjakinja se, poput brojnih drugih bogatih nasljednica, ne bavi ničim posebnim, osim što se puno uređuje, fotografira, plovi na jahti i odmara. I tako dok njen otac zgrće bogatstvo, ona puni tabloide.

Osim jahti i provoda, Chloe je poznata kao velika ljubiteljica muškaraca. Tako je prvo plijenila pozornost vezom s kolegom iz reality serije, Ollie Lockom, a kasnije je "pucala" i na slavnije, pa je jedno vrijeme ljubovala s bivšim mužem Jennifer Lopez, pjevačem Marcom Anthonyem, a povezivalo ju se i s Lucienom Laviscountom, Fazerom Rawsonom i s Chrisom Brownom.

Njene su brojne avanture najčešće bile kratkog vijeka i njen otac se nije nikad pretjerano zamarao njima, no posljednje su ga fotografije u tabloidima razbjesnile, otkriva izvor blizak porodici, prenosi Express.hr

I dok je njen otac nedavno punio naslovnice britanskih dnevnih novina vijestima o zatvaranju jednog dijela svog carstva - BHS-a, zbog čega je otkaze dobilo oko 11 hiljada ljudi, Chloe nije pokazala volje za smanjenjem vlastitih troškova zbog pomaganja tatinom carstvu, na primjer kao njen brat Brandon koji živi mnogo skromnije.

Sasvim suprotno, ona se zaputila na ljetni odmor, uživajući na krstarenju Mediteranom s jahtom. No, upravo je njen saputnik razlog zbog kojeg je njen otac bijesan, u nevjerici da je njegova kćer mogla javno "potonuti tako nisko". 

Riječ je o Jeremyu Meeksu, koji je postao poznat javnosti po samo jednoj stvari - zgodan i fotogeničan mladić ispao je odlično na policiskoj fotografiji nakon hapšenja. Fotografija je ubrzo postala viralna, a internetska javnost je Meeksa proglasila "najzgodnijim kriminalcem ikad". 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije