Popularni glumac nekada je slamao srca, a danas ga je teško prepoznati

0
Radiosarajevo.ba
Popularni glumac nekada je slamao srca, a danas ga je teško prepoznati
Instagram / Edward Furlong

Edward Furlong, američki glumac najpoznatiji po ulozi u filmovima Terminator 2 i Generacija X zadnjih nekoliko godina zaintrigira medije svaki put kada se pojavi u javnosti.

No, razlog nisu uspješni filmovi koje je snimio, već njegov izgled. Naime, Furlong danas ima 44 godine, a mnogi njegovi fanovi uvjereni su da su za veliku promjenu koju vide na novim fotografijama glumca krive teške droge koje je konzumirao.

Sa skandalima i drogama već se susreo u 90-ima, a pošto nije htio prestati, supstance su ostavile trag na njegovu tijelu i licu. Iz tog razloga, dugo se nije pojavljivao u javnosti, a kada ga fotografi uspiju snimiti, Edward obično izgleda zapušteno i neuredno, te ga često ne prepoznaju. Velika je to razlika od vremena kada je bio perspektivna dječja zvijezda koja je osvajala srca tinejdžerki širom svijeta.

Uznemireni Dodik ponovo prijeti otcjepljenjem: "Bilo bi najbolje da počnemo razgovore..."

Uznemireni Dodik ponovo prijeti otcjepljenjem: "Bilo bi najbolje da počnemo razgovore..."

[instagram]https://www.instagram.com/reel/Cffbs7gFWAu/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Život ga nije mazio. Nije poznavao oca, majka je izgubila kontrolu nad njim, pa su brigu o njemu preuzeli bliži članovi porodice, sve do ranih tinejdžerskih godina, piše Večernji list.

Već kao 15-godišnjak upustio se u vezu s 29-godišnjom glumicom Jacqueline Domac. Upoznao ju je za vrijeme snimanja Terminatora. Preuzela je i ulogu njegove menadžerice, ali nije se najbolje snašla u tom poslu. Glumio je u nekoliko filmova, no nisu svi bili previše zapaženi, a ni kritičari ga nisu previše hvalili.

Domac mu je postala i zaručnica, no nije dugo potrajalo. Nakon što je poslovni i ljubavni odnos završio, tužila ga je da joj duguje novac koji je zaradila kao njegova menadžerica, a tada je tvrdila i da ju je fizički zlostavljao.

Cijelo to vrijeme, glumac se borio s alkoholizmom, ali i ovisnošću o drogama. Ipak, dao je šansu ljubavi, pa je ponovno otvorio svoje srce. Osvojila ga je glumica Rachel Bella s kojom je bio u braku od 2006. do 2014., a dobili su i sina Ethana. Ona je zatražila razvod, sina jei nastavio viđati, no morao je činiti to uz nadzor jer su nakon jednog nasumičnog testa, u krvi tada malenog Ethana pronađeni tragovi droge.

Nakon filmova 'Generacija X' i 'Detroit Rock City', Furlong nije uspio snimiti neki zapaženiji film, a u Terminator franšizu vratio se u nastavku 'Dark Fate'. No, radio je samo jedan dan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije