Otkriveno gdje je Johnny Depp otišao nakon pobjede na sudu

3
Radiosarajevo.ba
Otkriveno gdje je Johnny Depp otišao nakon pobjede na sudu
Foto: EPA-EFE / Johnny Depp

Nakon pobjede na sudu, glumac Johnny Depp fotografiran je u jednom skloništu za životinje u Velikoj Britaniji.

Na Facebook stranici Folly Wildlife Rescue objavljena je fotografija Johnnyja Deppa koji je s gitaristom Jeffom Beckom posjetio životinje u skloništu.

Na fotografiji Depp u naručju drži napuštenog jazavca.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

"Pogodite ko nas je posjetio. Ne, ne umišljate, to je stvarno Johnny Depp. Kao što vjerojatno znate, Johnny Depp je s Jeffom Beckom na turneji po Velikoj Britaniji, a u nedavnoj pauzi Jeffova supruga Sandra dovela ga je da nas posjeti i uvjeri se u posao koji radimo s divljim životinjama", piše na početku objave.

"Kakvo nevjerojatno poslijepodne za naše osoblje i volontere. Johnny je obišao bolničke odjele za njegu i veterinare. Davao je komplimente i, kako je sam rekao, oduševljen je viđenim. Povrh posjeta, dopustili smo mu da nakratko drži Freddieja, jednog od brojnih mladunaca jazavaca", napisali su u objavi.

Fotografija je oduševila veliki broj pratitelja ovog skloništa i ispod nje stoji na stotinu komentara pohvale Deppu i Becku.

Podsjećamo, on nije bio na čitanju presude zbog poslovnih obaveza u Velikoj Britaniji. Presuda je izrečena u srijedu poslijepodne u sudnici u Fairfaxu u Virginiji. Porota je zaključila da Heard mora Deppu platiti 15 miliona dolara odštete zbog klevete.

Pobjedu na sudu proslavio je u pubu u Newcastleu s muzičarima Jeffom Beckom i Samom Fenderom.

Johnny Depp - undefined

Foto: FB / Folly Wildlife Rescue: Johnny Depp

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije