Dopuna presude: Kriv i Depp, evo koliko mora platiti Heard

4
Radiosarajevo.ba
Dopuna presude: Kriv i Depp, evo koliko mora platiti Heard
Foto: EPA-EFE / Advokatica Camille Vasquez je zvijezda suđenja Johnnyja Deepa

Porota u Fairfaxu u Virginiji donijela je u srijedu presudu u tužbi koju je Johnny Depp pokrenuo protiv bivše supruge Amber Heard - odlučili su da je Heard klevetala Depp te da mu mora platiti 15 miliona dolara.

Porota je odlučila i u korist Amber Heard koja je rekla da ju je Deppov advokat oklevetao kada je njezine optužbe za zlostavljanje nazvao lažnima.

Heard je presudom dobila dva miliona dolara. Nakon što je čula presudu, Heard je zagrlila svoje advokate i nakon toga ekspresno napustila sudnicu.

Nastavak kreditne linije - Stambeni krediti za mlade i uspješnog poslovanja Union banke

Nastavak kreditne linije - Stambeni krediti za mlade i uspješnog poslovanja Union banke

Podsjetimo, Johnny Deep (58) je tužio bivšu suprugu Amber Heard za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post, napisala da je bila izložena porodičnom nasilju tokom braka.

Ona pritom, napomenimo, nije navela Deepovo ime. Tu se nije završilo.

Heard je podnijela protutužbu i tražila 100 miliona dolara odštete zbog tvrdnji Deepovog bivšeg advokata Adama Woldmana da su njene tvrdnje o zlostavljanju "prevara".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije