Depp nakon presude: "Istina nikad ne nestaje"

0
Radiosarajevo.ba
Depp nakon presude: "Istina nikad ne nestaje"
Foto: EPA-EFE / Johnny Depp

Nakon što je porota donijela presudu u njegovu korist u tužbi protiv bivše supruge Amber Heard, oglasio se i glumac Johnny Depp.

"Prije šest godina zauvijek se promijenio moj život, život moje djece, životi mojih najbližih, kao i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i vjerovali u mene. Sve u tren oka", napisao je glumac na Instagramu.

Kazao je kako je odluku da nastavi sa ovim slučajem donio nakon dugog razmišljanja.

Tanja Topić o mitingu u Banjoj Luci: Maske su pale; ne trebamo zaćutati pred budalama!

Tanja Topić o mitingu u Banjoj Luci: Maske su pale; ne trebamo zaćutati pred budalama!

"Moja odluka da nastavim s ovim slučajem, vrlo dobro znajući visinu pravnih prepreka s kojima ću se suočiti i neizbježnim, svjetskim spektaklom u mom životu, donesena je tek nakon dugog razmišljanja.

Od samog početka, cilj pokretanja ovog slučaja bio je otkrivanje istine, bez obzira na ishod. Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje. 'Veritas numquam perit.' Istina nikad ne nestaje.

Preko medija su mi prišivene lažne, vrlo ozbiljne i kaznene optužbe, što je izazvalo beskrajnu salvu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica. Već su dvaput obišle svijet u nanosekundi i imale utjecaj na moj život i moju karijeru. I šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Zaista sam ponizan i zahvalan", poručio je Deep.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije