Johnny Depp priredio show ljudima koji su mu sada najveća podrška

1
Radiosarajevo.ba
Johnny Depp priredio show ljudima koji su mu sada najveća podrška
Foto: EPA-EFE / Johnny Depp

Nakon što je završeno mučno suđenje Johnnyja Deppa i Amber Heard, koji čekaju odluku porote, glumac je sve iznenadio gostovanjem na koncertu u Londonu.

Suđenje desetljeća između glumca Johnnyja Deppa (58) i njegove bivše supruge, glumice Amber Heard (36) čeka presudu.

I dok svijet čeka u čiju će korist porota odlučiti, glumac je nakon mučnog suđenja utjehu je pronašao u onome što najviše voli - muzici. Odletio je u Englesku gdje je iznenadio publiku na koncertu svog prijatelja i kolege Jeffa Becka. Publika se oduševila kada je na pozornicu s gitarom u rukama izašao Johnny i zasvirao.

Premijer liga BiH: FK Velež upisao novu pobjedu i učvrstio se na mjestu koje vodi u Europu

Premijer liga BiH: FK Velež upisao novu pobjedu i učvrstio se na mjestu koje vodi u Europu

'Kakvo smo iznenađenje dobili kad se Johnny Depp pridružio Jeffu Becku na pozornici', napsao je uz snimku Johnnyja na pozornici jedan od oduševljenih fanova koji su glumcu sada najveća podrška, piše Story.hr.

Deppu nastupanje na pozornici nije strano. S legendarnim muzičarima Aliceom Cooperom i Joeom Perryjem osnovao je bend 'Super Group Hollywood Vampires' 2012. godine.

Čini se da je glumac na trenutak želio iza sebe ostaviti mučno suđenje tokom kojeg su i on i Amber iznosili zastrašujuće detalje njihova braka. Jedno drugo optužuju za nasilje tokom braka koji su okončali 2016. godine.

Na sudu su završili jer je Johnny tužio Amber za klevetu zbog kolumne koju je napisala 2018. godine i u kojoj je pisala o tome kako je bila žrtva seksualnog i fizičkog nasilja. Iako ga u tekstu nije imenovala, Depp tvrdi da je jasno da se kolumna odnosila na njega i da mu je uništila karijeru. Od bivše supruge sada traži 50 miliona dolara odštete, a sve njene navode o nasilju oštro negira.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije