Opljačkane slavne ličnosti u Los Angelesu: Razbili staklo da bi ušli u gostinjsku kuću

0
Radiosarajevo.ba
Opljačkane slavne ličnosti u Los Angelesu:  Razbili staklo da bi ušli u gostinjsku kuću
Foto: Printscreen / Tom Hanks i Rita Wilson

Američki glumac Tom Hanks (68) i njegova supruga, glumica Rita Wilson (67), našli su se na meti kradljivaca. Kako javlja TMZ, njihov dom u Los Angelesu je opljačkan.

Policijski izvori otkrili su za spomenuti medij da su pljačkaši prije nekoliko sedmica razbili staklo gostinjske kuće na njihovom luksuznom imanju i provalili unutra, ali do glavne kuće, gdje boravi slavni par, nisu uspjeli dospjeti. Iako se prilikom pljačke, održane usred bijela dana, aktivirao alarm, to ih nije spriječilo u počinjenju kaznenog djela.

Još uvijek nije poznato što su pljačkaši odnijeli, ako su išta odnijeli, te koja je vrijednost štete. Policijski izvori također tvrde kako je riječ o spontanoj pljački, a ne o organiziranom podhvatu. Policija i dalje istražuje slučaj, a za sada nitko nije uhapšen.

Elmedin Konaković otvoreno: "Nisam odobrio dolazak Vulina s helikopterom. I neću to nikad odobriti"

Elmedin Konaković otvoreno: "Nisam odobrio dolazak Vulina s helikopterom. I neću to nikad odobriti"

Tom i Rita su najnovije slavne žrtve sve većeg porasta pljački u Los Angelesu. Osim njih, nedavno su opljačkani i reperica Bhad Bhabie, glumica iz Modern Family Sarah Hyland te glumac i komičar Marlon Wayans.

Inače, Tom Hanks i Rita Wilson upoznali su se 1981. godine na snimanju serije Bosom Buddies, u kojoj je Hanks igrao glavnu ulogu. Wilson se pojavila u samo jednoj epizodi iako je Hanks tada bio u braku, njih dvoje su odmah kliknuli kao prijatelji. Rita je tokom karijere često naglašavala da su se njih dvoje od prvoga susreta slagali vrlo dobro te da se brzo rodila ljubav, zbog čega je Tom i napustio bivšu suprugu i njihovo dvoje male djece, piše Net.hr.

Rita i Tom, vjenčali su se u aprilu 1988. godine, a u braku su dobili dvojicu sinova, Trumana i Cheta. Hanks je jedne prilike u intervjuu s Oprah Winfrey rekao: "Uspjeh naše veze bio je pitanje vremena, zrelosti i naše spremnosti na intimnu povezanost. Kada sam se oženio Ritom, mislio sam: "Ovo će zahtijevati promjenu s moje strane.", ispričao je glumac pa dodao: "U stvarnom životu, naša povezanost je konkretna kao što sam sada ovdje. Iako brak ponekad može izgledati kao pakao u kutiji, oboje znamo da ćemo biti zajedno bez obzira na sve i da ćemo proći kroz to."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije