Kako bi slavne ličnosti izgledale kao suprotan pol: DiCaprio i Clooney izgledaju nevjerovatno

1
Radiosarajevo.ba
Kako bi slavne ličnosti izgledale kao suprotan pol: DiCaprio i Clooney izgledaju nevjerovatno
Foto: EPA-EFA / Julia Roberts i George Clooney

Vještačka inteligencija našla se pred izazovom "transformisati poznate i slavne u suprotan pol".

Rezultati su začudili ljude i slike koje ćete videti otkrivaju niz zanimljiivh detalja koji se nisu ni naslućivali. Ili možda jedan jeste!? Pogledajte kako bi Leonardo DiCaprio izgledao kao žena i na koga George Clooney neodoljivo liči nakon transformacije.

Vještačka inteligencija "promijenila" je Michaela B. Jordana, LeBrona Jamesa, Cristiana Ronalda, Selenu Gomez, Beyonce, Jessicu Albu, Jackie Chan, Denzela Washingtona, George Clooneya, Scarlett Johannson, Davida Beckhama, Dwayne Johnsona, Leonarda DiCaprija i Kevina Harta.

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Leonardo DiCaprio kao žena je fatalno lijep što kažu i na Instagramu gdje je očarao svojim izgledom.

"Leonardo bi se zabavljao sa samim sobom", duhovito komentarišu Leovu transformaciju i primjećuju sljedeće: "Beyonce je kao Jason Momoa, Scarlett Johansson kao Chris Evans, a Denzel Washington kao Mary Jane Blige". Porede i Kevina Harta i Michelle Obamu, a ističu i da se najmanje promijenio slavni košarkaš LeBron James.

Mnogo komentara privukao je i Goerge Clooney u koži žene pa kažu: "Clooney je ista Amal", "Clooney toliko liči na svoju suprugu".

Zanimljiv eksperiment pokazao je sličnosti koje zaista postoje bez ove transformacije, Clooneyjevi su stvarno fizički slični, Scarrlet bi mogla da "prođe" kao sestra Chrisa Evansa...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije