Ono o čemu Sharon Stone šuti, progovaraju fotografije

Radiosarajevo.ba
Ono o čemu Sharon Stone šuti, progovaraju fotografije
Foto: Profimedia.hr / Sharon Stone

Iako u nedavnom intervjuu Sharone Stone nije željela potvrditi vezu sa italijanskim poduzetnikom Angelom Boffom, iz fotografija snimljenih prošloga četvrtka u Miamiju ne bi se baš moglo zaključiti da jedna od najzgodnijih holivudskih glumica slovodna.

Zvijezda filmova Sirove strasti i Sliver u subotu je zaokružila šest desetljeća života što se nikako ne bi dalo zaključiti po fotgrafijama s plaže u Miamiju - što zbog njezinog mladenačkog izgleda, a što zbog javnih izljeva ljubavi s gotovo 20 godina mlađim Boffom.

Iako su javnim izljevima nježnosti 41-godišnjeg nekretninskog mogula i holivudske zvijezde svjedočili već širom svijet, Stone je u nedavnom intervjuu časopisu Grazia odbila potvrditi da je u vezi, ali je isto tako kazala da se ne bi upuštala u romansu ako se ne bi radilo o "stvarnom partnerstvu".

Još jedan zanimljiv detalj s plaže, osim sićušnog bikinija i ljubljenja na ležaljci, je dijamantni prsten na lijevoj ruci lijepe glumice. 

Sharon je bila u braku s televizijskim producentom Michaelom Greenburgom, od 1984. do 1990. godine, i novinarom Philom Bronsteinom od 1998. do 2004.

Ima tri usvojena sina, 17-godišnjeg Roana, 12-godišnjeg Lairda i godinu dana mlađeg Quinna.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije