Dobitnica Oscara se požalila: Već jako dugo nisam spavala s nekim

Radiosarajevo.ba
Dobitnica Oscara se požalila: Već jako dugo nisam spavala s nekim
Jennifer Lawrence na ekranima se možda mnogima čini kao vrlo atraktivna i uzbudljiva žena, no kako je priznala u nedavnom intervjuu, privatno je zapravo vrlo povučena, aseksualna te strahuje od spolnih bolesti, zbog čega rijetko ima seks.

Iako rijetko u medijima govori o privatnim stvarima i ljubavnom životu, oskarovka Jennifer Lawrence u zadnjem intervjuu za magazin The Sun otkrila je neke od najintimnijih detalja.

Naime oskarovka je ispričala kako i zašto rijetko stupa u seksualne odnose.

"Možda govorim kao da mi se sve to jako sviđa i djelujem vrlo seksi, ali zapravo ništa ne poduzimam kad treba doći do akcije. Zapravo se jako bojim i strahujem od spolnih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera prije spolnih odnosa poslala na testove", otkrila je 27-godišnja ljepotica te dodala kako ne voli bilo kakav fizički kontakt te mrzi rukovanje i zagrljaje jer je uhvati panika od raznih bolesti.

Osim toga, jasno je dala do znanja kako u odnose stupa samo s partnerima i ne prakticira avanture za jednu noć.

"Trenutno nisam u vezi i jasno dajem do znanja da se jako dugo nisam seksala. Teško je to, pogotovo u ovom svijetu. Voljela bih uskoro nekoga pronaći i biti sretna u vezi", objasnila je Lawrence.

Inače, lijepa glumica je zvijezda aktualnog kinohita "Crveni vrabac, u kojem je prvi put snimila golu scenu.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije