Objavljena prva fotka Micka Jaggera nakon što je turneja otkazana zbog bolesti

Radiosarajevo.ba
Objavljena prva fotka Micka Jaggera nakon što je turneja otkazana zbog bolesti
Facebook / Mick Jagger

Objavljena je prva fotografija Micka Jaggera (75), nakon što je objavljena informacija da je zbog nepoznate bolesti morao hitno biti hospitaliziran pa je i turneja britanskih rock legendi Rolling Stonesa odgođena. 

Jagger je izašao iz bolnice i snimljen je na balkonu hotela gdje se družio zajedno s drugim članovima benda.  Stonesi su prethodno saopćili kako su ljekari zabranili Jaggeru da ide na turneju, koja je trebala početi 20. aprila u Miamiju. 

Mick Jagger - undefined

Foto: Daily Mail: Mick Jagger po izlasku iz bolnice

Navodno je ikona rocka bila na rutinskom pregledu kada su doktori uočili nešto zbog čega je morao biti hitno hospitaliziran. 

Izvori bliski Jaggeru su za britanske medije otkrili kako je Jagger rekao prijateljima da se osjeća sjajno i da mu je već jako dosadno, jer su mu ljekari naredili strogo odmaranje. "Jako je frustriran, želi početi s turnejom i stalno ponavlja da se osjeća odlično", kazao je izvor. "Shvaća on ljekarske savjete ozbiljno, ali se brine o sebi i osjeća da bez problema može otići na turneju."

U Miami je stigla i njegova 32-godišnja djevojka Melanie Hamrick.

Jagger, otac osmoro djece, izvinio se fanovima putem društvenim mreža: "Žao mi je zbog svih fanova u SAD-u i Kanadi koji su kupili karte. Mrzim to što sam vas iznevjerio, očajan sam što moram odgoditi turneju, ali radit ću naporno da se što prije vratim. Još jednom, veliko izvinjenje za sve."

Veliku podršku dao mu je njegov drug iz benda, legendarni Keith Richards koji je kazao:

"Ovo je veliko razočarenje, ali za ovakve stvari se moraš pobrinuti i znam da se vidimo brzo. Mick, uvijek smo tu za tebe."

Također, organizatori turneje poručili su fanovima da sačuvaju karte, jer će ih moći iskoristiti naknadno.

Kako se očekuje, turneja će možda početi krajem maja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije