Mick Jagger ljubi 52 godine mlađu producenticu

Radiosarajevo.ba
Mick Jagger ljubi 52 godine mlađu producenticu
Mick Jagger, 74-godišnji frontmen Rolling Stonesa, ima novu djevojku, 52 godine mlađu američku filmsku producenticu Noor Alfallah, prenosi The Sun.

Tokom boravka u Parizu, frontmen Rolling Stonesa izašao je na nekoliko puta s 52-godine mlađom djevojkom.

Iako je tek nedavno prekinuo s 31-godišnjom balerinom Melanie Hamrick, s kojom ima desetomjesečnog sina Deverauxa te je u Pariz došao u sklopu turneje svog benda, Jagger je već osvojio lijepu producenticu

“Mick i dalje ima svoj legendarni šarm, no čak su i članovi benda bili iznenađeni što je lijepa i mlada djevojka poput Noor došla u Pariz zbog njega. Oboje su slobodni i zabavljaju se zajedno pa nikome ne smeta njihova veza. Mick nema namjeru usporiti, i dalje ima smiješak na licu i sjaj u oku. Noor je jako samopouzdana i obrazovana pa se uklapa na elitna mjesta na koja idu zajedno”, ispričao je izvor za britanski medij.

Jagger nije želio komentirati tu vezu. Navodno su on i Noor, koja je inače rođena u SAD-u završili zajedno prije dvije sedmice. Tad su se družili u jednom stanu u Parizu, a sljedećeg jutra je galantni Mick naložio svom vozaču da ljepoticu vrati u njen hotel.

Ponovno su se našli sljedeće večeri, a zajedno su večerali u otmjenim restoranima Caviar Kaspia i La Stresa. Nagađa se da ih je upoznao zajednički prijatelj, producent Brett Ratner.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije