Objavljene posljednje fotografije Raya Liotte, zaručnica se emotivnom porukom oprostila

0
Radiosarajevo.ba
Objavljene posljednje fotografije Raya Liotte, zaručnica se emotivnom porukom oprostila
Foto: IG / jacynittolo / Ray Liott I Jacy Nittolo

Zaručnica nedavno preminulog 67-godišnjeg američkog glumca Rayja Liotte Jacy Nittolo na Instagramu je objavila da će zauvijek vrednovati "duboku ljubav" koju su dijelili, piše Daily Mail.

"Moj je život tokom posljednjih nekoliko godina bio zaista čudesan. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću u svome srcu zauvijek čuvati. Smijali smo se svaki dan i bili smo nerazdvojni. Naša je hemija bila divlja na najbolji način. On mi je bio sve na svijetu i nismo se mogli zasititi jedno drugog. To je prava ljubav o kojoj se sanja. On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje", napisala je 47-godišnja Nittolo te objavila šest fotografija s Liottom.

Daily Mail piše kako su neke od tih fotografija snimljene tek par dana prije nego što je glumac preminuo u snu.

Ramo Isak posjetio nanu Fatu Orlović: 'Rata u BiH neće biti, možete mirno spavati'

Ramo Isak posjetio nanu Fatu Orlović: 'Rata u BiH neće biti, možete mirno spavati'

Nittolo i Liotta, inače po struci frizerka, zaručili su se u decembru 2020. godine, a upoznali su se zahvaljujući svojoj djeci.

Liotta iz braka s glumicom i producenticom Michelle Grace ima 23-godišnju kćer Karsen dok Nittolo iz braka s producentom Joeyjem Nittolom ima četvero djece - sinove Daxa (24), Chazza (22) i Joeyja (11) te kćer Jade (19).

Liotta je u septembru 2021. godine rekao da su se njegova kći Karsen i Nittolin sin Chazz upoznali na jednoj zabavi te da su nakon toga odlučili spojiti svoje roditelje.

Liotta je rekao da se Nittolo iznenadila kada je doznala s kime bi trebala ići na spoj. "Pričekajte malo, nije li on u svojim 60-ima? Ja sam u 40-ima", prepričao je Liotta njene riječi.

"Meni je malo obeshrabrilo i to što je imala i 10-godišnjeg sina. Kada ste u svojim 60-ima, posljednja stvar koju želi je 10-godišnjak. Na svu sreću, dječak je super", rekao je glumac.

Par je vezu započeo 2020. godine. Crveni tepih uoči dodjele nagrada Independent Spirit u februaru 2020. bilo je njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje.

Liotta je prošle godine u razgovoru za časopis People rekao da su se on i Nittolo tokom pandemije zbližili do te mjere da su se zaručili.

Liotta je navodno umro u snu u Dominikanskoj Republici gdje je snimao film "Opasne vode".

Restoran Naca'n u gradu Santo Domingo u Dominikanskoj Republici 25. je maja  objavio fotografiju Liotte i Nittolo nakon što su u njemu večerali. Prema pisanju Daily Maila, radi se o vjerojatno posljednjoj fotografiji Liotte prije njegove smrti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije