"Ona je trudna. Dijete nije moje": Glumac Steve Burton se rastao od žene

0
Radiosarajevo.ba
"Ona je trudna. Dijete nije moje": Glumac Steve Burton se rastao od žene
Foto: EPA-EFE / Steve Burton

Američki glumac Steve Burton, najpoznatiji po ulozi u sapunici General Hospital, otkrio je da se razveo od supruge dodavši kako ona čega dijete koje nije njegovo. 

Njih dvoje u braku su bili 23 godine. Pojedinosti o razlazu 51-godišnji glumac podijelio je u storyju na svom Instagram profilu.

"Želim nešto raščistiti. Sheree i ja smo se razišli. Ona je trudna s četvrtim djetetom, koje nije moje. I dalje ćemo odgajati naše troje prelijepe djece", napisao je Steve u objavi i zamolio za privatnost. Par, koji je u braku od 1999. godine ima dvije kćerke, Makenu i Brooklyn, te sina Jacka, piše Index

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Inače, Steve je bio dio glumačke postave sapunice General Hospital još od 1991. godine u kojoj je tumačio lik Jasona Morgana, kada su mu krajem 2021. godine dali otkaz jer se odbio cijepiti protiv koronavirusa.

"Nažalost, otpustili su me zbog stava o cijepljenju. Znate, to boli. Ovo se za mene odnosi na osobnu slobodu i mislim da niko ne bi trebao izgubiti osnovna sredstva za život zbog ovoga", rekao je tada glumac, prenosi Page Six.

Story Steva Burtona - undefined

Foto: Instagram/Steve Burton: Story Steva Burtona

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije