... / Ispovijest tinejdžerke: Moja mama neprestano vara zaručnika koji je predobra osoba

26. 01. 2022. u 22:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Anonimna 18-godišnja djevojka ispričala je na Redditu da njena majka ima učestalu potrebu da vara svog zaručnika. Ona je to, prema njenim riječima, učinila sa najmanje 16 muškaraca u posljednje dvije i pol godine.

Kako kaže, žao joj je očuha jer je "sjajan lik, ljubazan, vrijedan i velikog srca".

"Moja mama ga je prevarila s jednim od svojih bivših i sa još preko 15 drugih muškaraca koje je upoznala dok je već bila s njim u vezi. Iskreno, ne znam kako to tako dobro skriva", napisala je i dodala kako su njena mama i očuh zajedno tri godine, piše The Sun.

"Mrzim gledati kako joj daje svu svoju ljubav, a ona se samo baca na gomilu dugih nasumičnih tipova", dodala je i priznala kako se osjeća užasno dok promatra mamu kako laže.

"Rekla sam joj da nije u redu to što mu radi, ali nju nju nije briga", prisjetila se i dodala kako bi voljela da njezin očuh sazna za to, jer nije zaslužio da se mama ponaša tako prema njemu, a s druge strane, ne želi narušiti odnos s majkom tako da mu ona sve ispriča.

Pitala je druge ljude na Redditu za savjet.

Mnogi su joj savjetovali neka mu sve kaže, pa šta bude, jer je zaslužio imati bolji život nego s njezinom majkom.

"Reci mu svakako kako bi mogao imati vezu s nekim drugim i prestao gubiti život s tvojom mamom", "Ako mu kažeš, postoji šansa da i dalje ostanete prijatelji, jer tvoja mama mu očito to nikad neće priznati. Naime, ukoliko mu ne kažeš šta se događa, a on sazna, ne samo da ga je tvoja mama varala, već si ti to godinama znala, neće htjeti razgovarati ni s jednom od vas dvije", "Možda da mu ispričaš sve, ali ga zamoliš da mami ne kaže kako si mu ti rekla. Neka se s njom suoči na neki drugi način", bili su samo neki od savjeta koje je dobila...


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)