Niko joj ne bi dao godine koje ima: Danijela Dvornik oduševila zavidnom linijom u donjem vešu

0
Radiosarajevo.ba
Niko joj ne bi dao godine koje ima: Danijela Dvornik oduševila zavidnom linijom u donjem vešu
Foto: Instagram / Danijela Dvornik

Danijela Dvornik (57) ne skriva koliko uživa u fizičkoj aktivnosti, a sada se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom na kojoj pozira u donjem vešu i tako oduševila obožavatelje.

Naime, Danijela je na sebi imala ružičasti grudnjak bez naramenica i gaćice u istoj boji, a koje je prekrila cvijećem.
 
'Vrijeme je za kafu', kratko je napisala.

Mnogi se nerijetko dive njezinoj zavidnoj liniji u šestom desetljeću, a slažu se i da Danijela nikad nije izgledala bolje. Svoj mladolik izgled duguje redovnim treninzima i zdravoj prehrani, a svojevremeno je za Story otkrila kako je smršavjela.

Pronađeno tijelo mladića iz Hrvatske koji se utopio s djevojkom u Ramskom jezeru

Pronađeno tijelo mladića iz Hrvatske koji se utopio s djevojkom u Ramskom jezeru

"Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono 'baš me briga' i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički", rekla je tada Danijela Dvornik.

Instagram Story
Foto: Screenshot: Instagram Story

Također, na društvenim mrežama otkrila je da joj je fitness podigao kvalitetu života u šestom desetljeću.

"Fitness za žene iznad 50 godina može biti izuzetno koristan za održavanje zdravlja i kondicije. Preporučuje se kombinacija kardiovaskularnih vježbi kao što su brza šetnja, biciklizam ili plivanje, sa vježbama snage, poput podizanja utega ili korištenja vlastite težine za vježbanje", poručila je tada.
 
Podsjećamo, Danijela Dvornik prije nekoliko godina je napustila Zagreb i mir pronašla na otoku Braču gdje je uredila porodičnu kuću u Sutivanu. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama redovno dijeli fotografije svog novog doma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije