Nakon nesreće na skuteru, George Clooney šepajući napustio Sardiniju

Radiosarajevo.ba
Nakon nesreće na skuteru, George Clooney šepajući napustio Sardiniju
Foto: Profimedia / George Clooney
Snimke CT-a pokazale su kako glumac George Clooney nije zadobio nikakve prijelome u saobraćajnoj nesreći na skuteru, ali je povrijedio karlicu, kukove i koljeno.

Za oporavak će mu trebati oko 20 dana pa je sa svojim blizancima i suprugom Amal u četvrtak šepajući napustio Sardiniju. 

Od vozila kojim su dovezeni do privatnog mlažnjaka Clooney se do stepenica za ukrcaj u avion kretao uz pomoć osoblja, a hodajući po stepenicama čvrsto se pridržavao za rukohvate i oslanjao na ruke.

Prilikom silaska s vozila u jednom mu je trenutku ruku pružila i Amal, koja je u drugoj ruci držala njihovu Ellu, dok je malenog Alexandera nosila dadilja.

U nesreći koja se dogodila u utorak, Clooney se vozio na skuteru kad mu je put automobilom presjekao 65-godišnji Antonelli Viglino, koji je kasnije izjavio da nije vidio glumca zbog sunca koje ga je zabljesnulo dok je skretao ulijevo.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije