Zaljubljen i sretan: George Clooney o prvom susretu sa Amal

Radiosarajevo.ba
Zaljubljen i sretan: George Clooney o prvom susretu sa Amal
Arhiv / George i Amal Clooney
Da je neopisivo sretan i zaljubljen u svoju suprugu Amal, holivudski zavodnik George Clooney rado ističe, a često novinarima otkriva i još nepoznate detalje o njihovoj ljubavi.

Tako je 56-godišnjak priznao kako mu je bliski prijatelj prognozirao da će se vjenčati s Amal čak i prije negoli ju je upoznao.

Gostujući u Netflixovom showu My Guest Needs No Introduction with David Letterman, Clooney je otkrio kako da upozna prekrasnu 39-godišnju Libanonku nije ni morao izaći iz svog doma.

"Najluđa stvar je to što nisam ni izašao iz kuće. Naš zajednički prijatelj me nazvao i rekao: 'Stižem kod tebe. Mogu li dovesti i prijateljicu?' Naravno da ga nisam odbio, a onda me nazvao moj agent koji je rekao: 'Upravo sam upoznao tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti.''

Aludirajući kako je njihova ljubav bila sudbina, George se prisjetio prvog susreta s Amal, rekavši kako su proveli cijelu noć razgovarajući, a na kraju su izmijenili ne brojeve telefona, već email adrese.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije