Muzičari se osramotili šalom na račun slavne pjevačice: "Ja ne volim Severinu, ali ovo je odvratno''

8
Radiosarajevo.ba
Muzičari se osramotili šalom na račun slavne pjevačice: "Ja ne volim Severinu, ali ovo je odvratno''
Foto: Kolaž / Severina

Čini se da je u četvrtak, 22. februara od same Dore zanimljivije bilo ono što se odvijalo nakon završetka prve polufinalne večeri koju gledatelji žestoko kritikovali.

Nakon proglašenja finalista Dore počela je konferencija za medije na kojoj je Severina rekla na ne baš tečnom engleskom:

"Moje ime nije Severina. Ja sam stigla s druge planete. Na mojoj planeti ljudi su slobodni. Ja sam na svojoj planeti kraljica ljubavi i pravde, začudilo me kad sam vidjela da na planeti Hrvatska živi mnogo tužnih ljudi".

Vlada RS objavila sramotan izvještaj nakon objavljivanja teksta Rezolucije o Srebrenici

Vlada RS objavila sramotan izvještaj nakon objavljivanja teksta Rezolucije o Srebrenici

Međutim ono što je uslijedilo neće se baš najljepše urezati u sjećanje nekim kandidatima Dore koji su, da li zbog treme ili nečega drugog, ispali poprilično nemaštoviti i obrukali se svojim komentarima na račun Severine.

Naime, splitska pjevačica u jednom je trenutku počela dijeliti jaja. Vinko Ćemeraš pristojno ju je odbio rekavši: Hvala lijepa, ali ja već imam dva jaja.

Let 3 izveo nevjerovatan show na Dori: Na binu s njima izašla Severina

Let 3 izveo nevjerovatan show na Dori: Na binu s njima izašla Severina

Eugen joj je jaje vratio uz komentar: "Ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je li možeš ti to?", na što se začuo glas voditeljice Maje Ciglenečki koja je samo izustila: Isuse!

"Nije toliko veliko ali poslužit će svrsi",  kazao je Saša Lozar Severini prvo rekavši da mu je žao što nije dobio držati jaje, piše Slobodna Dalmacija.

Njihove reakcije nisu se svidjele ni gledateljima koji su na Forum.hr-u napisali:

"Ja ne volim Severinu ali ovo je odvratno. Ovo nije moguće da se dešava. Mess Lozar, nije ti ovo trebalo. Eugen na rubu suza. Točno sam mislila kak će baciti mikrofon na pod i demonstrativno otići. Bokte vidija koji k**** Eugen kad govori Sevi evo tebi jaje ti si bolja u držanju jaja. Lik joj je predbacio pornić od prije 20+ god, zato što mu je ona donijela jaje? I nakon toga joj spominje njenu (sudsku) 'borbu'. Bolesno". 

Taj Eugen mi baš pari ko iskompleksirana samodopadna osoba. Negativna vibra skroz. Još ne vjerujem da se mali egotriper s malim e umislio da može komentirat Severinu. Ajde da je barem isporučio večeras nešto pa da ima opravdanje za držat se tako visoko. Ja bi nakon onog nastupa išao ravno na zavod za zapošljavanje. Uvrijedio je Seve na pressici na jako odvratan način. Više karizme je imalo Severinino poluminutno mlataranje čekićem nego svi nastupi skupa! Kraljica. Meni ovo sa jajem i sprdanjem Seve na nacionalnoj televiziji uopće nije smiješno... Iskreno, nisam očekivala takvo ponašanje od Saše... Doduše, obojica se mogu sprdat koliko god hoće, ali nikad neće imati ni 10% njene popularnosti i uspjeha", samo su neki od komentara na forumu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije