Let 3 izveo nevjerovatan show na Dori: Na binu s njima izašla Severina

4
Radiosarajevo.ba
Let 3 izveo nevjerovatan show na Dori: Na binu s njima izašla Severina
Foto: Printscreen / Severina na nastupu Let 3 na Dori

U Hrvatskoj se večeras, 22. februara, održava festival Dora, gdje se bira pjesma koja će predstavljati ovu zemlju na narednom Eurosongu. 

Na ovom festivalu je nastup imao i Let 3, bend koji je s pjesmom Mama ŠČ! predstavljao Hrvatsku prethodne godine.

Izveli su pjesmu Baba Roga, a na samom kraju se pojavila - Severina. Ona je za portal 24sata objasnila kako je došlo do ove saradnje. 

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

"Došla sam na poziv prijatelja Mrleta i rekla da ću nastupiti ako sa mnom bude Jovanka Brostitutka. Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam nastupala, ja dolazim s druge planete, pozvala me je grupa Fly 3 i zli pilići, oni su me tražili da naučim sve zle Babaroge ljubavlju, poštenju, pravdi, slobodi i vrijednostima gdje će svi ljudi živjeti u sreći i veselju. 

Na našoj planeti, na mojoj planeti gdje sam ja kraljica ljubavi i healthy sosayati-ja, mi ne znamo za hell, mi znamo samo za paradise. Došla sam s križoboljom u leđima, toga ima na našoj planeti, ali to ćemo isto izliječiti s ljubavlju, hvala svima", rekla je Severina. 

Pogledajte fantastični nastup benda Let 3

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije