Melina nakon razvoda napustila Srbiju: Evo u kojoj je zemlji već danima

5
Radiosarajevo.ba
Melina nakon razvoda napustila Srbiju: Evo u kojoj je zemlji već danima
Foto: Milan Ilić / RIngier / Melina i Haris Džinović

Melina, sada već bivša supruga Harisa Džinovića, odlučila je da se udalji od pažnje javnosti koju je nedavno privukla.

Prema informacijama portala Blic, Melina je prošle nedjelje otputovala u Monako, gdje trenutno boravi i uživa.

Iako već godinama živi u Srbiji, Melina je oduvijek isticala svoju ljubav prema Monaku, te je sada odlučila da tamo pronađe utočište i mir u ovim trenucima. Kada će se vratiti u Beograd, za sada nije poznato.

Saznajemo: Dr. Hajrija Maksić stupila na poziciju v.d. direktorice KCUS-a

Saznajemo: Dr. Hajrija Maksić stupila na poziciju v.d. direktorice KCUS-a

Podsjetimo, Melina je ranije govorila o svojoj navici da često putuje i da nije uvijek prisutna u domu sa svojom djecom. Navikla je da živi neobičnim načinom života, prvo zbog Harisovog posla, a kasnije i zbog svog. Djeca su, kako je istakla, vaspitana da budu emotivno samostalna i navikla su na to da nije uvijek uz njih.

U posljednje vrijeme, Melina je takođe bila u centru pažnje zbog svoje navodne veze sa biznismenom, što je dodatno doprinijelo razdvajanju od javnosti.

Prema riječima izvora srbijanskih medija, Melina je odavno odlučila okončati brak sa Harisom , a pravi razlog za kraj braka je, kako se navodi, nova romansa koju je započela sa muškarcem upoznatim protekle godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije