Haris Džinović progovorio o braku i rastanku sa Melinom: 'Bilo je ljubavi, ne mogu dušu da griješim'

4
Radiosarajevo.ba
Haris Džinović progovorio o braku i rastanku sa Melinom: 'Bilo je ljubavi, ne mogu dušu da griješim'
Foto: story.rs / Melina i Haris Džinović

Slavni pjevač Haris Džinović govorio je o svom rastanku sa bivšom suprugom, Melinom.

U svom domu u Senjaku, on je govorio o upoznavanju i rastanku sa partnericom sa kojom ima dvoje djece, kćerku Đinu i sina Kana.

"Nisam mislio da će se završiti ta ljubavna priča, dok neko ne ode na onaj svijet od nas dvoje. Gradio sam to kao da će vječno trajati. Nisam sumnjao u njenu vjernost do samog kraja, kada su se neke ružne stvari obistinile i izašle na površinu i onda je to bilo sasvim drugo stanje.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Prije dvije godine sam primijetio da se udaljavamo jedno od drugog. Ničim izazvano. Ni dan-danas ne znam za neke razlike, niti me zanimaju, ali sam video da to nisu bliskost, prisnost, koji su bili prethodnih 15, 16, možda i 18 godina i onda je to krenulo ka raspadu, koji se i dogodio", rekao je Džinović u intervjuu koji prenose srbijanski mediji.

Na pitanje da li smatra da je brak bio za Melinu "lična korist?", odgovorio je...

"Bilo je ljubavi, ne mogu dušu da griješim, bar sam mislio da ima ljubavi, tako je izgledalo, meni je to bilo dovoljno, druga strana zna koliko je bilo iskreno i ne mogu da čačkam po tome. To bi trebalo nju pitati. Bilo je lijepo dok je trajalo, kasnije je sve krenulo nizbrdicom i rezultiralo je raspadom braka".

Kako su djeca reagovala na razvod braka? Špekuliše se da su djeca na njegovoj strani.

"Nije špekulacija to, to je tačno. Oni znaju da li su kivni i koliko su. Sad njih treba pitati. Ne znam šta je u njihovim glavama, znam da nisu sretni, već razočarani. Nadali su se boljim životom, jer sam osigurao vrhunski život radeći sve te godine i stvarajući, ne samo kako zaslužuju, nego i iznad toga, ali to se urušilo. Ipak, mi živimo dobro, šta sad"

Šta prevagne da jedna osoba izađe iz odnosa?

"Opet, to ona zna. Da sam ja izašao iz tog odnosa, rekao bih vam zašto sam izašao, koji je razlog... Šta se dešavalo i tako dalje, pa bih znao da vam podrobnije objasnim. S obzirom na to da sam ja ostavljen, a da je dotična otišla, onda ne znam ništa - ona zna"

Ovako su Melina i Haris Džinović izgledali na svom vjenčanju na luksuznoj jahti

Ovako su Melina i Haris Džinović izgledali na svom vjenčanju na luksuznoj jahti

Da li je čuo izjavu Vesne Đogani, da se Melina hvalila preljubama?

"Čuo sam. Meni to niko nije rekao, a ako je to trajalo toliko, onda sam dobro prevaren. Nisam to vidio, ne mogu da tvrdim, ne znam šta zna gospođa Đogani, šta je pričala, gdje i kako - sa tim nisam upoznat. Niko mi nije rekao ništa, nisam bio u teretani i tako dalje. Smatram to nekorektnošću, jer su produžili agoniju, napravili veće probleme nego što jesu, moglo je to ranije da se završi, nije im baš na čast, ali šta da radim, svako ima pravo da šuti".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije