Hana Hadžiavdagić stala u u odbranu Meline Džinović pa oplela po Harisu: Evo šta mu je poručila

10
Radiosarajevo.ba
Hana Hadžiavdagić stala u u odbranu Meline Džinović pa oplela po Harisu: Evo šta mu je poručila
Foto: Kolaž / Hana Hadžiavdagić i Haris Džinović

Nakon što je Haris Džinović iznio 'prljavi veš' bivše supruge, pojedine njegove kolege počele su surovo govoriti o Melini. Sada se oglasila i influencerica, Hana Hadžiavdagić, koja je bliska s modnom dizajnericom.

"Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvijek kažem, mogla sam izabrati nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozio neku staru 'Opel Astru' imao primanja za kompaniju u kojoj je danas direktor, 300 eura. Jedva smo kraj s krajem spajali doslovno, spavali smo u malom stanu i gasili peć na plin navečer kako se ne bi ugušili. Sve ovisi što izabereš u životu i ovisi što su tvoji prioriteti', istaknula je Hana.

Influencerica je poručila da potpuno razumije Melinu: 'Ne mislim, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa da mora trpjeti milion godina nekoga koga apsolutno ne želi trpjeti. Vrijeme se ne može vratiti, upravo sam to govorila: Ne želim potrošiti više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim potrošiti još 20 godina...'

Genije, vizionar, naučnik...: Prošlo je 40 godina od smrti Emerika Bluma

Genije, vizionar, naučnik...: Prošlo je 40 godina od smrti Emerika Bluma

Na samom kraju ističe da joj je 'najviše žao što se javno obračunavaju zbog djece'.

'Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac, imala sam to u životu 'vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme'. Imaš dvije strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega koji je povrijeđeni muškarac.

S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, nije se udala za Tarika, udala se za Harisa Džinovića. Ajmo biti realni, ona je meni prijateljica, ali... To je istina. Žena hoće ići dalje, ajde pustite je na miru, daj čovječe sjaši. Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog djece, dajte ljudi saberite se, imate više od 50 godina', zaključila je Hana, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije