Meghan odbila ispuniti veliku želju Kate dok se bori s rakom: Ova informacija je uzburkala javnost

1
Radiosarajevo.ba
Meghan odbila ispuniti veliku želju Kate dok se bori s rakom: Ova informacija je uzburkala javnost
Foto: EPA-EFE / Meghan i Harry

Nakon što je Kate Middleton javno obznanila svoju dijagnozu raka, obožavatelji širom svijeta su potreseni, a kraljevska obitelj pruža maksimalnu podršku. Međutim, mediji su preplavljeni špekulacijama o odnosima unutar obitelji, posebno između Kate princa Harryja, te njegove supruge Meghan Markle.

Prema navodima izvora, Harry i Meghan navodno nisu saznali za Kateinu dijagnozu sve do javne objave, nakon čega su ptretpostavlja se kontaktirali princa Williama i princezu Kate. No, kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams tvrdi da je Kate odlučila zadržati informaciju od Meghan i Harryja zbog nedostatka povjerenja u njih, piše The Sun.

Drugi kraljevski stručnjak Tom Quinn sada je otkrio da su im Kate i William nakon objave dijagnoze ipak ponudili ruku pomirenja. Naime, princ i princeza od Walesa pozvali su Harryja, Meghan i njihovu djecu u Veliku Britaniju, a Meghan je navodno odbila pozivnicu.

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

"Nema šanse da bi Meghan dovela djecu u Veliku Britaniju. William i Kate predložili su im da ih dovedu kako bi se njihove dvije obitelji pomirile, ali taj prijedlog za sada ne vodi nikuda", rekao je za The Mirror i dodao da su William i Kate nervozni zbog Harryjevog posjeta Velikoj Britaniji u maju.

Neki planovi za pomirenje su predloženi, uključujući i ideju da se braća, William i Harry, zajedno pojave u javnosti kako bi pokazali da mogu biti ljubazni jedan prema drugome. No, strahovi su da će posjeta Harryja Velikoj Britaniji u maju donijeti više poteškoća nego što će riješiti.

Rođak Kate Middleton obrušio se na Meghan Markle: Ona je sve uništila, nije dobra za Harryja i nas

Rođak Kate Middleton obrušio se na Meghan Markle: Ona je sve uništila, nije dobra za Harryja i nas

Podsjećamo, princeza od Walesa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade obitelji.

Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije