Princ Harry nije sretan zbog odnosa koji William ima s Camillom: On to doživljava kao izdaju

0
Radiosarajevo.ba
Princ Harry nije sretan zbog odnosa koji William ima s Camillom: On to doživljava kao izdaju
Foto: EPA / Princ Harry na krunisanju kralja Charlesa III

Britanska kraljevska porodica posljednjih sedmica proživljava jako težak period. Nedavno je otkriveno da kralj Charles i njegova snaha i buduća engleska kraljica Kate Middleton istovremeno imaju rak.

Oboje su se zbog bolesti povukli sa svojih dužnosti, a teret su preuzeli njihovi supružnici, kraljica Camilla Parker Bowles i princ William.

Budući da je Camilla bila ljubavnica njegovog oca dok je bio u braku s njegovom majkom princezom Dianom, jasno je da su odnosi Williama i maćehe dugo vremena bili nategnuti, no čini se da se to u ovim teškim vremenima promijenilo.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

"Nedavni događaji očito su jako zbližili Williama i Camillu. Ostavljeni su brinuti se o kruni dok se kralj i princeza oporavljaju. Njihovi će timovi uže surađivati kako bi koordinirali rasporede, a sigurna sam da su jedno drugome i emotivna podrška", započela je Jennie Bond, bivša kraljevska dopisnica za BBC.

"Njegovi osjećaji prema njoj bili su komplikovani, budući da je svjedočio majčinoj nesreći u braku. Ali zrelost je sa sobom donijela spoznaju da mu Camilla čini oca izuzetno sretnim... I princ sada zna da je ona ljubav njegovog života", dodala je.

Charles je vjerovatno sretan zbog ove neočekivane novonastale povezanosti njegovog sina i supruge, no jedna osoba, ako je vjerovati britanskim medijima, nije ni najmanje oduševljena.

The Mirror piše da princ Harry "ne vjeruje" u tu povezanost zbog razloga koji slama srca.

"Harry ne vjeruje u to da se William sad dobro slaže s Camillom, on to doživljava kao izdaju. Šokiralo ga je kad je William shvatio da je Camilla zapravo draga žena, daleko od čudovišta kakvom su je smatrali kad su bili djeca", ispričao je za The Mirror Tom Quinn, stručnjak za kraljevsku porodica, piše Story.

Kraljica Camilla otkrila novosti o Kate Middleton

Kraljica Camilla otkrila novosti o Kate Middleton

"Ona iznimno dobro sluša i pokazuje suosjećanje, a Williama je to prilično dirnulo. Harry s druge strane to vidi kao još jedan primjer Williamovog popuštanja. Za Harryja se stvari nikad nisu stvarno promijenile otkako je njegova majka umrla", objasnio je.

"Za Harryja je tad Camilla postala zla maćeha, i ona to još uvijek jeste. To je jako tužno, ali pokazuje da je golema geografska udaljenost braće Harryja u Americi i Williama u Londonu samo fizička manifestacija njihove emotivne udaljenosti’, zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije