Rođendansko iznenađenje: Princeza podijelila dosad neviđene fotografije sinova

0
Radiosarajevo.ba
Rođendansko iznenađenje: Princeza podijelila dosad neviđene fotografije sinova
Foto: EPA / Princeza Eugenie i princ Harry

Rođendani članova kraljevske porodice njima su nerijetko najbolji poticaj za dijeljenje privatnih fotografija i važnih životnih iskustava.

Tako je i britanska princeza Eugenie, mlađa kći princa Andrewa i Sarah Ferguson, vojvotkinje od Yorka, povodom svog 34. rođendana s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila dosad neviđene fotografije iz vlastita četiri zida.

"Najbolji i najveći dar ikad su mi naši sinovi. Na rođendan slavim svoju porodicu i najmilije, oni su moja snaga i najveća radost", napisala je princeza Eugenie uz fotografiju na kojoj drži 9-mjesečnog sinčića Ernesta, čiji će prvi rođendan proslaviti 30. maja.

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Osim njega ima i trogodišnjeg sina Augusta Philipa Hawkea kojeg je dobila u braku sa suprugom Jackom Brooksbankom, marketinškim stručnjakom i poslovnim čovjekom iz imućne engleske porodice. Supružnici su lanjskog novembra proslavili petu godišnjicu braka, a princezi Eugeniji je 34. rođendan javno čestitala i majka Sarah Ferguson.

"Sretan rođendan mojoj čudesnoj kćerki i nevjerojatno posvećenoj majci koja me ispunjava beskrajnim osjećajem ponosa. Bez obzira na to u mom majčinskom sjećanju zauvijek ćeš ostati i zaigrana, luckasta, preslatka, inteligentna djevojčica", napisala je Sarah Ferguson u svojoj čestitki, prenosi Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije