Kraljica Camilla otkrila novosti o Kate Middleton

0
Radiosarajevo.ba
Kraljica Camilla otkrila novosti o Kate Middleton
Foto: Printscreen / YouTube / Camilla i Kate

Kraljica Camilla danas, 27. marta je bila u službenoj posjeti u tržnici u Shrewsburyju, gdje je obišla brojne štandove, među kojima su i oni s hranom, rukotvorinama i nakitom.

Tamo se skupilo nekoliko stotina poštovaoca britanske kraljevske porodice, a krajica je posjetu obavila u ime svog supruga kralja Charlesa III.

U mnoštvu koje je poželjelo barem stisnuti ruku kraljici, Camilli su za oko zapele dvije djevojčice, Harriet (10) i Lois (6) koje su same izradile postere sa željama za brzo ozdravljenje za Kate Middleton te su zamolile Camillu da joj ga ponese.

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

Kraljica je obećala da će odnijeti poruku svojoj snahi, te je dodala: "Znam da je Catherine oduševljena zbog svih vaših lijepih želja i potpore".

Supruga kralja Charlesa i danas je preuzela na sebe kraljevske dužnosti budući da monarh mora otići na novi ciklus liječenja, zbog čega se povukao s dužnosti.

Inače, Charlesa je shrvala vijest o teškoj dijagnozi Kate Middleton, koja je prošle sedmice šokirala svijet viješću da boluje od raka. Charles i Catherine u januaru su bili zajedno u jednoj londonskoj bolnici, a izvor blizak kralju za The Sunday Times otkrio je da je tokom boravka u bolnici došetao do Kate u kućnom ogrtaču kako bi je utješio.

Rođendansko iznenađenje: Princeza podijelila dosad neviđene fotografije sinova

Rođendansko iznenađenje: Princeza podijelila dosad neviđene fotografije sinova

Podsjetimo, princeza od Walesa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade porodice.

Kensingtonska palača saopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije