Kate Middleton namjerno krila dijagnozu od Harryja i Meghan? Razlog će vas šokirati

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton namjerno krila dijagnozu od Harryja i Meghan? Razlog će vas šokirati
Foto: EPA - EFE / Kate Middleton

Kate Middleton prošle sedmice šokirala je svijet viješću da boluje od karcinoma.

Shrvani su obožavatelji širom svijeta, a posebno članovi kraljevske porodice. Mada su mnogi smatrali da će ova teška situacija zbližiti princa Williama i princa Harryja, čini se da do pomirenja između braće ipak neće doći.

Vjeruje se da su Harry i Meghan "privatno" kontaktirali princa i princezu od Walesa tek nakon što je Kate u emotivnoj video poruci otkrila da prima "preventivnu" hemoterapiju. Ista informacija širi se i u Sjedinjenim Američkim Državama.

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kate odlučila sakriti svoju dijagnozu od Meghan i Harryja zato što im se "ne može vjerovati". Uprkos svemu, Harryjeva samostalna posjeta Velikoj Britaniji u maju mogla bi biti prilika za izgradnju odnosa s bratom Williamom.

Izvori bliski Williamu i Kate sugerišu da je, s obzirom na Kateinu i Charlesovu dijagnozu raka, "Harryjev problem" posljednja stvar o kojoj razmišljaju.

Podsjećamo, princeza od Walesa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove porodice.

Kensingtonska palača saopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju, javlja Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije