Kim Kardashian na meti prijetnji zbog stravične objave o Kate Middleton

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian na meti prijetnji zbog stravične objave o Kate Middleton
Foto: Facebook / Kim Kardashian

Vijest da Kate Middleton boluje od karcinoma šokirala je svijet. Prije nego što je u emotivnoj video poruci otkrila pravu istinu, društvenim mrežama širila su se nagađanja o njenom stanju.

Brojne svjetske zvijezde tako su dijelile ironične tekstove i fotografije, a jedna od njih je i Kim Kardashian.

"Na putu sam da pronađem Kate", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira ispred automobila.

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

Mnogi od njih javno su se izvinili princezi od Walesa nakon objave dijagnoze, dok Kim to još uvijek napravila. Uz to, TV zvijezda nije obrisala spornu fotografiju sa svog Instagram profila te je tako izazvala bijes kod svojih obožavatelja.

"Pokušaj pronaći izvinjenje", "Duguješ izvinjenje našoj Princezi", "Opis fotografije je bezukusan", "Otac ti je preminuo od raka, kako se usuđuješ?", "I onda se pitaš zašto te svi mrze", "Nisi dobrodošla u Ujedinjeno Kraljevstvo", "Bezosjećajna kao i uvijek", "Nikada više ne dolazi u Ujedinjeno Kraljevstvo", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjećamo, Kateina dijagnoza došla je nekoliko dana nakon što je viđena kako se smiješi s princem Williamom dok su napuštali omiljenu trgovinu u blizini svoje kuće u Windsoru.

Kensingtonska palača saopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije