Desetogodišnja kćerka Kim Kardashian i Kaneya Westa snima debitantski album

0
Radiosarajevo.ba
Desetogodišnja kćerka Kim Kardashian i Kaneya Westa snima debitantski album
Foto: Instagram / Kim Kardashian i njena kćerka

Prema posljednjim vijestima, kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa, 10-godišnja North West najavljivala je svoj debitantski album nazvan Elementary School Dropout tokom festivala Rolling Loud 2024. u kalifornijskom Inglewoodu.

Na upit mlade novinarke i glumice s Instagram profila zvanog jazzysworldtv šta očekivati od albuma, 10-godišnja North West je rekla da će biti "odličan".

Novinarka je tražila više detalja povodom albuma te pitala hoće li njen otac Kanye biti na njenom albumu.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

"Možda. Ne znamo još", rekla je North West. Što se tiče izlaska albuma, tvrdi da ne zna sve detalje.

Inače, još je prošle sedmice obznanila svijetu kako radi na "solo albumu", a naslov te nadolazeće ploče je referenca na poznati album njenog oca, College Dropout iz 2004. godine, koji je inspiriran reperovom odlukom da napusti Državni univerzitet u Chicagu kako bi nastavio muzičku karijeru, piše Jutarnji.

Doduše, naziv budućeg albuma mlade West izazvao je zabrinutost obožavatelja na internetu, koji sada nagađaju bi li to moglo značiti da North slijedi očeve stope kako bi se bavila muzikom.

"Super je što se želi baviti muzikom, ali ne znam je li pametna ideja tako nazvati album...", stoji u komentarima na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije