Kim Kardashian našla novu ljubav? Godinama se priča o njima, napokon 'zaiskrilo'

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian našla novu ljubav? Godinama se priča o njima, napokon 'zaiskrilo'
Foto: EPA - EFE / Kim Kardashian

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. ponovno su potaknuli špekulacije o vezi.

Reality zvijezda i poduzetnica i zvijezda američkog nogometa viđeni su na Jay-Z-jevoj zabavi, koju on redovito organizira prije dodjele glazbenih nagrada Grammy.

Paparazzi su ih snimili u Zapadnom Hollywoodu u petak navečer u isto vrijeme, a čak su bili modno usklađeni, oboje u crnom.

Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme očekuje 1. i 2. maja: Ovo se mnogima neće svidjeti

Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme očekuje 1. i 2. maja: Ovo se mnogima neće svidjeti

Prema TMZ-u, Kardashian (43) je stigla sa svojom mlađom sestrom Khloé Kardashian, dok je Beckham Jr. (31) na zabavu stigao sam. Navodno su Kim i Odell imali "privatni trenutak" u garaži, barem tako tvrde tračevi sa zabave, no to nije potvrđeno. Zatamnjeni prozori na Range Roveru Kim Kardashian spriječili su fotografe da snime s kim je otišla sa zabave oko 1.30 ujutro.

O njima kao paru počelo se prvi put šuškati prošle godine u septembru kada je Page Six prenio informacije iz neimenovanog izvora o tome da se Kim i igrač Baltimore Ravensa često susreću na raznim društvenim događanjima, a pisalo se i o njihovom privatnom "opuštenom druženju". Dodatne spekulacije izazvala je vijest da je Kim u novembru bila na proslavi Odellova 31. rođendana u New Yorku. A bila je među uzvanicima i godinu prije, kada je Odell slavio 30. rođendan.

Ako su doista u vezi, Kim to nije prvi dečko igrač NFL-a. Ona je od 2007. do 2010. godine bila s bivšom zvijezdom New Orleans Saintsa, Reggiejem Bushom, koji se čak pojavio u reality showu Keeping Up with the Kardashians.

Kim je trenutno slobodna, a Beckham Jr. je, navodno prekinuo vezu s dugogodišnjom djevojkom s kojom ima dijete, modelom Lauren Wood. Wood i Beckham nisu javno komentirali njihovu razdvojenost, ali je ona objavila tajnovitu poruku istog dana kada su se prošle godine pojavile glasine o vezi između Kim i Odella.

"Ostati prisutan u trenutku najbliže je povjerenju u nepoznato", napisala je Wood uz seriju selfija.

Showbizz portali pokušavaju dobiti bilo kakvu informaciju od njihovih predstavnika, no zasad odgovora nema, piše Jutarnji

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije