Kim Kardashian i Bianca Censori iznenadile društvene mreže kad su se zajedno pojavile na zabavi

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian i Bianca Censori iznenadile društvene mreže kad su se zajedno pojavile na zabavi
Foto: Facebook / Kim Kardashian

Reality zvijezda Kim Kardashian i Bianca Censori stajale su jedna pored druge u utorak, 12. marta na Vultures Listening Partyju Kanyea Westa.

Partnerice kontroverznog repera šokirale su obožavatelje kad su prvi put viđene zajedno, a čini se da bivša i sadašnja supruga nemaju baš ništa jedna protiv druge.

U snimku koji je počeo kružiti društvenim mrežama, može se vidjeti kako 29-godišnja Bianca u rozom topiću mobitelom snima nastup, dok 43-godišnja reality zvijezda stoji pokraj nje.

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Obožavatelji su očito bili šokirani kada su vidjeli dvije žene kako se druže te su brzo uslijedili brojni komentari.

"Nisam to očekivao", "O čemu bi, zaboga, njih dvije razgovarale?", "Ne znam, ovo je čudno", "Koji vrag?" - glasili su samo neki od komentara.

Strani mediji već su ranije šuškali da Kim ima prijateljski odnos s Biancom, ali navodno joj se ne sviđa njeno golišavo paradiranje pred njenom djecom North (10), Saintom (8), Chicago (6) i Psalmom (4) koje ima s Kanyeom, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije