Majka Kate Middleton ovim potezom 'spasila' je porodicu

0
Radiosarajevo.ba
Majka Kate Middleton ovim potezom 'spasila' je porodicu
Foto: EPA - EFE / Carole Middleton i Kate Middleton

Carole Middleton odigrala je ključnu ulogu u svojoj porodici te je zaslužna da se njena kćerka Kate Middleton i princ Williamnisu 'raspali' nakon princezine teške dijagnoze.

Majka buduće britanske kraljice pomaže princu i princezi od Walesa tokom jednog od najturbulentnijih razdoblja u njihovim životima, otkrio je izvor blizak porodici za The Independent.

"Carole je bila pokretačka snaga koja je održavala porodicu na okupu uz minimalnu strku, ali i maksimalnu skromnost u najtežim trenucima. Odvozila je i dovozila Georgea, Louisa i Charlotte, vodila ih na školske sportske utakmice i pružala im beskrajnu podršku. Bila je poput Mary Poppins", rekao je izvor.

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Carole je bila u potpunosti na raspolaganju kćerci, kako bi što lakše prebrodila težak period i suočila se sa dijagnozom.

"Ona je odmah priskočila u pomoć, pružila sigurnost i bila kamen oslonac za Catherine i Williama dok su prihvaćali novosti", rekao je izvor.

Poznato je da Kate i Carole imaju blisku vezu, a izvori bliski porodici tvrde da Carole svojoj kćerci i zetu daje samo bezrezervnu podršku. Inače, Kateini roditelji žive nedaleko od mladog para, a navodno su odmah skočili da pomognu Williamu u brizi za njihovo troje djece dok se Kate posvećuje oporavku.

Kate Middleton namjerno krila dijagnozu od Harryja i Meghan? Razlog će vas šokirati

Kate Middleton namjerno krila dijagnozu od Harryja i Meghan? Razlog će vas šokirati

"Ona je, bez sumnje, bila izvor snage za Kate i utješne prisutnosti za djecu, no i njoj treba utjeha", ističe Bond.

Koliko joj je važna majčina podrška, Kate je dokazala već prvi put kad je viđena u javnosti nakon operacije. Princeza je snimljena u autu koji je vozila Carole Middleton.

"Bio je divan sunčan dan, a Kate je vozila njena mama. Princeza je sjedila na suvozačkom sjedištu, imala je sunčane naočale, ali dobro se vidjelo da njih dvije razgovaraju", ispričali su svjedoci, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije