Lanu Jurčević napala gospođa zbog uređenja sobe za kćerku: Pjevačica joj nije ostala dužna

0
Radiosarajevo.ba
Lanu Jurčević napala gospođa zbog uređenja sobe za kćerku: Pjevačica joj nije ostala dužna
>Foto: Instagram / Lana Jurčević

Lana Jurčević nedavno je na Instagramu podijelila video uređenja dijela sobe za svoju kćerku, dijeleći intimne trenutke obiteljskog života. Pjevačica je s partnerom Filipom Kratofilom postala majka krajem novembra prošle godine, a njezina kćerka donijela je radost u njihove živote.

U videu je Lana otkrila detalje o uređenju sobe te istaknula kako je to postao njezin najdraži dio stana. Unatoč tome što je naglasila kako njezina kćerka nema vlastitu sobu, već kutak u njihovoj, jedna pratiteljica je izrazila sumnju u to. Pitala je je li stvarno istina da njihova beba spava sama u sobi od rođenja.

"Što vam bebica zbilja od rođenja spava sama u sobi?", glasio je komentar koji je prikupio desetak oznaka “sviđa mi se", a pjevačica joj je odgovorila: “Nije sama, to je dio naše sobe.

Bijela kuća ponovila da je SAD protiv izraelskog kopnenog napada na Rafah

Bijela kuća ponovila da je SAD protiv izraelskog kopnenog napada na Rafah

Znači sve je jedna soba, a spava na sve strane pa tako i tu. Ali voli ovaj krevetić jako”, odgovorila joj je pjevačica bez dlake na jeziku. 

Lana je elegantno odgovorila na provokativno pitanje, objasnivši da kćerka nije sama te da dijele istu sobu. Otkrila je da je prostor organiziran tako da je krevetić smješten u kutak njihove zajedničke sobe, ističući kako beba voli taj krevetić.

Ispod objave su se nizali pozitivni komentari o uređenju sobe, s pratiteljima hvaleći Lani estetski izbor i atmosferu. Unatoč brojnim pohvalama, Lana i dalje čuva tajnu o imenu svoje kćerke, piše Večernji list.

Nedavno je zbunila pratitelje kada je dala naslutiti o imenu, no još uvijek nije potvrdila spekulacije. Fotografija lopoča koju je nedavno objavila na Instagramu mogla bi ukazivati na moguća imena poput Mayla Lily ili Lotus Lily.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije