Lana Jurčević objavila prvu fotografiju bebe: 'Za nekog si samo broj, a nekome si cijeli svijet'

0
Radiosarajevo.ba
Lana Jurčević objavila prvu fotografiju bebe: 'Za nekog si samo broj, a nekome si cijeli svijet'
Foto: Instagram / Lana Jurčević

Lana Jurčević je nedavno na svom Instagram profilu podijelila fotografiju svog prvog djeteta s partnerom Filipom Kratofilom.

Pjevačica je oduševila svoje pratitelje objavom prve slike svoje bebe snimljene još u rodilištu. Na fotografiji se vide dječja ručica i bolničke narukvice koje su Lana i beba nosile. Međutim, spol i ime djeteta odlučila je zadržati za sebe i svoje najbliže.

Uz sliku, Lana je napisala emotivnu poruku: "Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet", koristeći heštegove "uspjeli smo". Pratitelji su odmah reagovali s čestitkama i lijepim riječima podrške.

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Lana je svoje dijete rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a nakon poroda se oglasila na društvenim mrežama. U jednom od svojih postova, Lana je postavila pitanje pratiteljima o spolu djeteta te je podijelila da su s partnerom napravili fotografije za uspomenu budući da nisu imali trudničke slike zbog komplikacija tokom trudnoće.

U prethodnom blogu, Lana je otkrila da su s partnerom čekali bebu dugo i da su četiri mjeseca čuvali tu informaciju za sebe. Tokom trudnoće je imala komplikacije koje su zahtijevale dvomjesečni boravak u bolnici. Unatoč prognozama koje nisu bile optimistične, sve je prošlo u najboljem redu, a Lana je sada sretna uživajući u majčinstvu.

Poznata pjevačica Lana Jurčević postala majka

Poznata pjevačica Lana Jurčević postala majka

Lana Jurčević je svoju trudnoću objavila krajem jula putem Instagram videa u kojem je izrazila sreću zbog trudnoće, piše Showbuzz.

S Filipom Kratofilom je u vezi od 2017. godine, a par je uspješno čuvao privatnost svoje veze, s obzirom na Filipovu sklonost izbjegavanju medijske pozornosti. On je specijalist digitalnog marketinga i direktor kompanije La Piel.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije