Lana Jurčević ogolila dušu u potresnoj objavi: "Krvarila sam, bila sam spremna na sve"

3
Radiosarajevo.ba
Lana Jurčević ogolila dušu u potresnoj objavi: "Krvarila sam, bila sam spremna na sve"
Foto: Printscreen / Lana Jurčević

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević (39) prije nekoliko dana je postala majka, a da će ona i partner Filip Kratofil postati roditelji, javnost je obavijestila krajem jula.

Lana je sada objavila prvu fotografiju i video na svojim društvenim mrežama nakon što je rodila. Također je na svom blogu napisala podužu objavu u kojoj je opisala svoje 'trudničko putovanje'.

"Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila', pisala je Lana.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

"Nisu to bile obične suze radosnice. Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše porodice nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju.

Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve. Krvarila sam, imala hematom, sumnjalo se na curenje plodne vode, a time i kraj trudnoće. Vjerovali ili ili ne - ja sam bila spremna na sve ishode, ali sam odlučila biti pozitivna i vjerovati", dio je Lanine objave na blogu.

16.3.2023. 🙏💓🍼

Posted by La Lana on Thursday, July 27, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije