Ko je dečko Lane Jurčević? Detalje iz privatnog života čuvali daleko od očiju javnosti

0
Radiosarajevo.ba
Ko je dečko Lane Jurčević? Detalje iz privatnog života čuvali daleko od očiju javnosti
Foto: Screenshot/Instagram / Filip Kratofil i Lana Jurčević

Pjevačica Lana Jurčević je rodila svoje prvo dijete, a na tu se temu se oglasila i njena buduća svekrva te otkrila kako su Lana i beba.

'Hvala vam na čestitki. Filip nije sad kući. Lana je dobro i svi smo sretni', rekla je uzbuđeno Natalija Kratofil za 24sata. 

Lana i njen partner Filip Kratofil obavijestili su javnost krajem jula da će postati roditelji. Lana je podijelila emotivan video u kojem plače nakon što je saznala da je test trudnoće pozitivan, grleći svog dugogodišnjeg dečka.

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

Par je u vezi od 2017. godine, ali su većinu detalja iz privatnog života čuvali daleko od očiju javnosti. Ponekad, iako vrlo rijetko, Lana bi objavila fotografiju s njim.

Ranije je istaknula u Storyju da Filip nije osoba koja želi biti medijski eksponirana, a ona je poštovala tu odluku. Ovaj omiljeni par zajedno je osnovao brend prirodne kozmetike pod imenom La Piel.

Poznata pjevačica Lana Jurčević postala majka

Poznata pjevačica Lana Jurčević postala majka

'On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida', rekla je pjevačica. 

Inače, Filipovi roditelji su vlasnici restorana Zlatni medvjed na Sljemenu, koji uspješno posluje više od 30 godina.

Filipov brat blizanac Antonio također je u vezi s poznatom pjevačicom Jelenom Žnidarić, poznatijom kao Zsa Zsa. Već pet godina su u vezi, a to su skrivali od javnosti. Zsa Zsa je namjerno čuvala svoju ljubav od medijske pažnje, stoga je bilo iznenađujuće kada je nedavno podijelila ljubavnu fotografiju na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkmKn25sTfA/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije