Kylie Jenner otkrila kako postići njen najpoznatiji izgled

0
Radiosarajevo.ba
Kylie Jenner otkrila kako postići njen najpoznatiji izgled
Foto: Instagram / Kylie Jenner

Kylie Jenner objavila je video tutorial u kojem pokazuje fanovima kako mogu postići njen make-up look iz 2017. godine.

Prošlo je otprilike sedam godina od King Kylie ere, no izgleda da je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner u nostalgičnom raspoloženju jer se od početka 2024. godine igra sa svojim tinejdžerskim lookom.

Kylie Jenner je još u januaru iznenadila fanove ružičastom kosom (za koju se ispostavilo da je perika), a sada je na TikTok profilu objavila make-up tutorial u kojem rekreira svoj prepoznatljivi look iz 2017. godine.

IGK o negiranju genocida u Srebrenici od strane ambasadora Izraela: 'To je anticivilizacijski čin'

IGK o negiranju genocida u Srebrenici od strane ambasadora Izraela: 'To je anticivilizacijski čin'

Dvadesetšestogodišnjakinja u tutorialu koristi make-up proizvode svog beauty brenda Kylie Cosmetics, koji je i pokrenula 2015. godine, u svojoj King Kylie eri.

@kyliejenner

2017 glam

♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Za obrve koristi komplet koji se sastoji od olovke, gela za obrve, pomade u boji i četkice s dva kraja. Prvo ocrtava obrve pomadom, koristeći pritom tanki kist, a zatim ih začešljava prema gore i nanosi korektor točno ispod obrva. Nakon postizanja željene definicije, prelazi na oči i ostatak lica. Prvo nanosi svijetlo smeđe sjene na kapke, a zatim tekućim puderom i korektorom konturira lice. Za kraj, na oči nanosi maskaru i umjetne trepavice, a na usne tamnu olovku i prljavo ružičasti mat ruž.

Kylie je u novembru 2023. godine ušla u svijet mode svojim brendom KHY, koji trenutno broji četiri kolekcije. Osim toga, nedavno je odlučila obogatiti asortiman svog brenda Kylie Cosmetics novim proizvodom - parfemom. Miris je nazvala Cosmic, a lansirala ga je 7. marta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije