Lijepe vijesti iz kraljevske porodice: Kate Middleton napokon viđena u javnosti

0
Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti iz kraljevske porodice: Kate Middleton napokon viđena u javnosti
Foto: Instagram / Kate Middleton

Javnost koja je izražavala zabrinutost za zdravlje princeze od Walesa, Kate Middleton, može odahnuti nakon što su izvori prenijeli da je Kate izgledala sretno, zdravo i opušteno tokom odlaska u lokalnu poljoprivrednu trgovinu sa suprugom princem Williamom.

Iako su djeca ostala kod kuće, ova pojava je ohrabrujući znak, naglasio je izvor, sugerirajući da je princeza dovoljno zdrava da se uključi u svakodnevne aktivnosti.

Unatoč tome što kraljevski par nije bio fotografisan prilikom posjete trgovini, vijest o njihovom javnom pojavljivanju potiče nadu u povratak Kate Middleton svojim službenim kraljevskim angažmanima.

Delić: BiH prva zemlja u svijetu koja je u pravo uvela dijete rođeno iz zločina ratnog silovanja

Delić: BiH prva zemlja u svijetu koja je u pravo uvela dijete rođeno iz zločina ratnog silovanja

Međutim, precizan datum njezinog povratka ostaje predmet spekulacija, s nekim predviđanjima koji sugeriraju mogući povratak prije ili nakon Uskrsa.

"Ono što se događa je tačno ono što su rekli da će se dogoditi - provest će dvije sedmice u bolnici i vratiti se nakon Uskrsa", rekao je izvor blizak kraljevskom paru.

Odsutnost Kate Middleton izazvala je razne spekulacije na društvenim mrežama, ali izvori bliski kraljevskoj obitelji potvrđuju planirani oporavak princeze, uključujući i očekivanje da će provesti dvije sedmice u bolnici prije potpunog povratka obvezama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije