Nove spekulacije oko Kate Middleton: Da li je za njen 'nestanak' kriva ljubavnica princa Williama?

0
Radiosarajevo.ba
Nove spekulacije oko Kate Middleton: Da li je za njen 'nestanak' kriva ljubavnica princa Williama?
Foto: Printscreen / Sarah Rose Hanbury i Kate Middleton

Nakon što je u januaru bila na operaciji abdomena, Kate Middleton nije se pojavljivala u javnosti. No u ponedjeljak, 11. marta, su je fotografi napokon snimili kako napušta dvorac Windsor i sa suprugom, princem Williamom, odlazi u Westminster Abbey. Ipak, glava joj je bila okrenuta u stranu i kamere joj nisu uhvatile lice pa su javni prostor odmah preplavile razne teorije zavjere.

Na Twitteru je, naime, preko noći "eksplodirala" priča o tome kako u autu uopće nije bila Kate, već 39-godišnja Sarah Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleya, za koju se već dugo govori da je prinčeva ljubavnica.

S obzirom na to da živi svega nekoliko metara od rezidencije princa Williama i Kate Middleton u Anmer Hallu, Lady Sarah Rose česta je gošća na kraljevskim događanjima. Tako je viđena na državnom banketu u Buckinghamskoj palači 2017., gdje je sjedila uz princa Harryja, a bila je i na krunidbi kralja Charlesa III.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

No ako je vjerovati najnovijim tračevima, ova lijepa markiza navodno je i Williamova ljubavnica. Šuškanja o njihovoj aferi počela su još 2019. godine, kad su princ i Sarah Rose, koja je inače Kateina bliska prijateljica, viđeni na romantičnoj večeri. Prema pisanju nekih britanskih medija, ljubavnici su zajedno proveli i prošlo Valentinovo, što je izazvalo burnu svađu između "suparnica" Hanbury i Middleton.

Činilo se da se situacija s vremenom donekle smirila jer su Kate i Sarah Rose u augustu prošle godine viđene kako se zabavljaju na muzičkom festivalu u Norfolku.

A onda je u ponedjeljak, 11. marta, sve pokvarila ta "kobna" vožnja automobilom u kojem, barem ako se pita korisnike društvenih mreža, nije bila Middleton, nego markiza Hanbury.

Ali ko je zapravo fatalna Lady Sarah Rose?

Njezina i kraljevska obitelj duboko su povezane. Naime, loza Lady Sarah Rose Hanbury seže kroz generacije aristokracije. Njezina nana s majčine strane, Lady Elizabeth Lambert, bila je jedna od djeveruša na vjenčanju kraljice Elizabete II.

Sama Lady Sarah Rose svojedobno je bila i model, a bavila se i političkim istraživanjima pod vodstvom konzervativnog zastupnika Michaela Govea. Godine 2009. udala se za Davida Rocksavagea (63), sedmog markiza od Cholmondeleya, s kojim ima troje djece.

Internet je uvjeren - brak Kate i Williama je u krizi! Britanski mediji vrlo oprezno pišu o ovoj temi, ali svi su odjednom počeli objavljivati detalje iz biografije markize od Cholmondeleya.

"Gdje ima dima, ima i vatre", jedva su dočekali komentirati korisnici društvenih mreža, piše Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije