Kate uputila izvinjenje zbog zabune oko njene fotografije, objasnila šta je u pitanju

0
Radiosarajevo.ba
Kate uputila izvinjenje zbog zabune oko njene fotografije, objasnila šta je u pitanju
Foto: X.com / Kate Middleton

Princeza od Walesa uputila je izvinjenje zbog nastale zabune oko porodične fotografije za Majčin dan rekavši da "povremeno eksperimentiše sa uređivanjem".

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa uređivanjem. Željela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog bilo kakve zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo jučer podijelili. Nadam se da su svi koji slave imali veoma sretan Majčin dan", napisala je u objavi.

Četiri foto agencije povukle su fotografiju princeze od Walesa, Kate Middleton, jer se sumnja da je fotošopirana. Fotografija koju je snimio princ William, a objavila Kensingtonska palata za britanski Majčin dan, prikazuje Kate s njihovo troje djece.

Autobus sa Vučićem i Dodikom se zaglavio: Ostali ukopani u blatu, morali da izađu

Autobus sa Vučićem i Dodikom se zaglavio: Ostali ukopani u blatu, morali da izađu

42-godišnja Kate nakon operacije je provela dvije sedmice u londonskoj klinici blizu Regent's parka.  Palata je podijelila šture detalje o njenom stanju, što je izazvalo razna nagađanja na društvenim mrežama, ali su objavili da nije povezano s rakom.

Za vrijeme njenog boravka u zdravstvenoj ustanovi, palata je rekla da je princeza željela da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni, dodajući da želi "održati što je moguće više normalni život za svoju djecu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije