Kate Middleton prvi put u javnosti nakon operacije? Pokrenula se rasprava na društvenim mrežama

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton prvi put u javnosti nakon operacije? Pokrenula se rasprava na društvenim mrežama
Foto: EPA - EFE / Princeza Mary i Kate Middleton

Kate Middleton je posljednji put viđena u javnosti krajem decembra, nakon čega je palata saopštila da je primorana da se privremeno povuče sa zvaničnih dužnosti zbog operacije abdomena.

Oni su najavili i da se neće vratiti poslovnim obavezama na dvoru prije Uskrsa ove godine. Međutim Kate se pojavila po prvi put nakon što je hospitalizovana.

Princeza od Velsa viđena je kako se u ponedeljak vozi u automobilu kojim je upravljala njena majka Carole u blizini zamka Windsor u Velikoj Britaniji.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Kate je nosila sunčane naočale i činilo se da se na neki način nasmijala. Zanimljivo je da se upravo sada pojavljuje ovako, internet je bio prepun nagađanja u posljednjih nekoliko sedmica o tome gdje se nalazi i bilo je mnogo šala na njen račun, piše TMZ.

Brojni su se komentari pokrenuli na društvenoj mreži X, da je ovo na slici ipak njena sestra, neki su se radovali što je nakon dugo vremena opet vide: "Ova osoba izgleda kao njena sestra", "Izgleda drugačije", "Lijepo je vidjeti je opet", "Ovo su unajmili nekoga da se pretvara da je Kate, da bi zaustavili glasine", "To očito nije ona...".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije