Nova drama u kraljevskoj porodici: U fokusu ponovo Kate Middleton

0
Radiosarajevo.ba
Nova drama u kraljevskoj porodici: U fokusu ponovo Kate Middleton
Foto: Twitter / Princeza od Walesa zablistala je na krunidbi

Ujak Kate Middleton, Gary Goldsmith, navodno će se pridružiti Celebrity Big Brother večeras, 4. marta. 

58-godišnji poslovnik je mlađi brat majke princeze od Walesa, Carole Middleton.

Večerašnji povratak reality showa označit će prvo pojavljivanje Celebrity izdanja u posljednjih šest godina, i prvo izdanje od ponovnog pokretanja serije od strane ITV-a, s AJ Odudu i Willom Bestom na dužnostima voditelja.

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Iako ITV tvrdi da su sva imena trenutno samo špekulacije, navodno se Goldsmith viđen u hotelu gdje borave slavne osobe i snimljen je kako dolazi u ITV studije u Londonu.

Na slikama koje je dobio The Sun, Goldsmith je viđen kako dolazi obučen u crne sunčane naočale, baseball kapu i kožnu jaknu dok nosi nekoliko kofera.

Navodno je izazvao nezadovoljstvo svoje sestre Carole i njenog supruga Michaela zbog glasina da će sudjelovati u reality showu.

Izvor je rekao publikaciji da je njegov navodni nastup na televiziji "razljutio" roditelje princeze, dodajući: "Kate ne treba ovaj stres".

"Gary je rekao da su mu sestra Carole i njen suprug Michael stali na žulj - nisu sretni što ulazi u Celebrity Big Brother. To ih izluđuje. Kate ne treba ovaj stres."

Goldsmith, vlasnik firme za zapošljavanje, bio je gost na kraljevskom vjenčanju 2011. godine i također je prisustvovao vjenčanju svoje sestrične Pippa Middleton 2017. godine.

Njegovo navodno pojavljivanje u reality showu dolazi dok Kate ostaje izvan javnosti nakon važne abdominalne operacije prošlog mjeseca, a princ William je naglo odustao od sahrane svog kuma prošle sedmice.

U petak je Kensingtonska palača izjavila da se princeza od Walesa još uvijek "dobro oporavlja" od operacije. Palača je ponovila da se "ništa nije promijenilo" dok je njeno zdravlje postalo predmetom masovnih javnih nagađanja na društvenim mrežama, piše Independent

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije