Fanovi primijetili jezive detalje na porodičnoj fotografiji princa Williama i Kate Middleton

3
Radiosarajevo.ba
Fanovi primijetili jezive detalje na porodičnoj fotografiji princa Williama i Kate Middleton
Foto: X.com / Fotografija kraljevske porodice

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nedavno su predstavili svoju godišnju čestitku. Najnovija fotografija prikazuje par zajedno sa svoje troje djece: princom Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom.

Porodica od petoro članova je elegantno obučena u koordinirane košulje s kragnama na dugmad. Kate i Charlotte su stilski obučene u farmerke, dok William, George i Louis nose koordinirane tamne hlače - iako se Louis odlučio za šorc. Posebno je primjetno da Charlotte i njen mlađi brat Louis nose iste platnene tene. Porodični portret prikazuje Williama i Kate kako drže svoje sinove za ruke, dok se Charlotte nalazi u centralnoj poziciji sjedeći na stolici.

Princ George zauzima drugu poziciju u liniji nasljedstva Kraljevske porodice, što nije promaklo entuzijastičnim pratiteljima kraljevskih događanja. Na slici, obožavatelja su primijetili nešto što izgleda kao "kruna" na glavi princa Georgea.

Nestvarna gužva na izlazu iz Sarajeva: Nepregledna kolona automobila do naplatnog mjesta Bradina

Nestvarna gužva na izlazu iz Sarajeva: Nepregledna kolona automobila do naplatnog mjesta Bradina

Jedan koriscnik primijetio je: "Slika je divna, ali na prvi pogled pomislio sam da George nosi malu krunu. To je zbog načina na koji svjetlost pada na njegovu kosu. Ali jednom kada to primijetite, ne možete da zanemarite. Intrigantna igra svjetlosti dodala je dodatni sloj fascinacije već cijenjenom porodičnom portretu".

Intriga je produbljena kada su fanovi postavili pitanje o autentičnosti fotografije. Spekulacije su dobile zamah na društvenim mrežama, pri čemu su korisnici bili zbunjeni oko onoga što je izgledalo kao tajanstveno odsustvo lijeve noge princa Williama. Da li je to bila greška u Photoshopu ili samo optička iluzija? Debata se nastavila.

Fotografija kraljevske porodice

"Photoshop propust. U ovoj slici postoji dodatna noga! Kako fotograf nije primijetio?", napisao je jedan korisnik na Instagramu.

Općenito je poznato da biti član kraljevske porodice podrazumijeva pridržavanje brojnih pravila, čak i za najmlađe članove. Zanimljiv primjer je njihova zabrana igranja društvene igre Monopol.

Fotografija kraljevske porodice

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije