Urnebesan video: Princ William oduševio odgovorom malenom dječaku koji nije imao pojma ko je on

0
Radiosarajevo.ba
Urnebesan video: Princ William oduševio odgovorom malenom dječaku koji nije imao pojma ko je on
Foto: Facebook / Princ William

Princ William našalio se s mladim obožavateljem koji ga je čekao vidjeti, a cijeli je video završio na društvenim mrežama i oduševio obožavatelje.

Princ se šetao po Windsoru i pozdravljao publiku nedugo nakon krunidbe kralja, a kada je došao do malog dječaka koji ga je iščekivao - on ga nije prepoznao, piše Mirror.

"Kad ćemo vidjeti princa Williama?", upitao je dječak princa. "Ne znamo gdje je on. Jesi li ga već vidio?", odgovorio je William i namignuo dječakovoj majci. Zatim ga je princ upitao zna li ko je on, a dječak je nagađao pa rekao: "Hm...vlada?"

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Snimak je podijeljen na TikToku, a korisnici platforme su oduševljeni Williamovom reakcijom i samom situacijom. "Obožavam! On je tako divan čovjek", "Ovo je najslađa stvar koju sam ikad vidjela. Prirodan, harizmatičan tip", neki su od komentara.

"William voli normalan život. Da, on je prijestolonasljednik i ima sve te dvorce, umjetnost i sve ostalo, ali na neki način, on je najsretniji kod kuće sa ženom i djecom, gdje radi stvari kao i druge porodice, vožnja biciklom, plivanje i takve stvari...", kazao je kraljevski stručnjak Robert Hardman.

@justme_daisy__

William and Catherine’s combos with little kids are always hilarious. I love how they just goes with whatever they tell them and laugh with them about whatever they say😊 🫅: I’m not the government! #uk #princesscatherine #PrinceWilliam #Fatherhood #dukeofcornwall

♬ original sound - Just me Daisy

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije