Kate Middleton: Kraljevski izazov za snahe - Njene taktike za očuvanje braka potpuno jedinstvene

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton: Kraljevski izazov za snahe - Njene taktike za očuvanje braka potpuno jedinstvene
Foto: EPA-EFE / Princ William i Kate Middleton

Iako rođena u običnoj obitelji, Kate Middleton oduševljava svojim aristokratskim držanjem. Mnogi ne vjeruju da danas slavi svoj 42. rođendan jer izgleda znatno mlađe.

Katte uvijek nosi osmijeh na licu, pokazuje decentnost, pristupačnost i savršeno obavlja svoje kraljevske dužnosti bez ikakvih skandala. Njezina besprijekorna reputacija rezultat je talenta njene majke Carole za poslovanje. Prije nego se udala za Williama, obitelj Middleton procijenjena je na 50 miliona dolara, omogućavajući Kate, njezinoj sestri Pippi i bratu Jamesu najbolje obrazovanje.

Kate je pohađala školu St Andrews, gdje je igrala hokej na travi s timom Ludgrove, kojem je pripadao princ William. Postala je kapetanica ženskog hokejaškog tima u srednjoj školi.

Posavski gonič iz BiH proglašen najljepšim na svijetu, za sve je zaslužan dječak Luka

Posavski gonič iz BiH proglašen najljepšim na svijetu, za sve je zaslužan dječak Luka

S princem Williamom susrela se na fakultetu, nakon što je provela godinu dana studirajući historiju umjetnosti u Firenzi i Čileu. Kate je radila u obiteljskoj kompaniji tokom studija i živjela sa sestrom Pippom u roditeljskom stanu vrijednom više od milion funti.

Mediji su primijetili Kate na studentskoj modnoj reviji, gdje je privukla pažnju Williama. Unatoč dva prekida tokom veze, Kate je ostala čvrsta i promišljena, ne padaći na medijske intrige.

Kraljica Elizabeta ju je upoznala na vjenčanju Williamovog rođaka, dugo se premišljala prije nego što je odobrila njihovu vezu, uzimajući u obzir prijašnji brak princa Charlesa i Diane.

Vjenčali su se 2011. godine, a Kate je nakon rođenja sina Georgea pokazala svoju majčinsku stranu na otvorenju maratona u Sjevernom Walesu. Pojavila se u medijima kao dobra s djecom, rješavajući situaciju s dječakom koji joj je trebao uručiti cvijeće.

Kao majka, Kate se posvetila proučavanju najboljih metoda odgoja s Williamom. Održavajući kontakt očima, čak i na javnim mjestima, pokazala je svoju predanost i brižnost prema djeci.

Kate je spremna na suradnju. Kad je kralj zatražio da uštedi više, Kate je reciklirala svu svoju odjeću. Njezina besprijekorna uloga i osmijeh ostaju neokaljani, čak i kad se pojavljuju glasine o Williamovim navodnim ljubavnicama, piše Story.

Danas, Kate Middleton je najpouzdaniji član kraljevske obitelji, dočekujući goste iz cijelog svijeta s elegancijom i šarmom. Mnogi je smatraju rođenom princezom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije