Šta kaže princ William na brojne teorije zavjere o stanju Kate Middleton nakon operacije?

0
Radiosarajevo.ba
Šta kaže princ William na brojne teorije zavjere o stanju Kate Middleton nakon operacije?
Foto: EPA-EFA / Princ William sa suprugom Kate Middleton

Princ William prekinuo je šutnju o teorijama zavjere oko misterioznog oporavka njegove supruge Kate Middleton od operacije abdomena.

"Usredotočen je na svoj rad, a ne na društvene mreže", rekao je glasnogovornik princa od Walesa za People.

Izjava dolazi nakon što su bezbrojni kraljevski promatrači izrazili zabrinutost na internetu za princezu od Walesa, koja je viđena u javnosti samo jednom od njene hospitalizacije u januaru.

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

Kensingtonska palača prethodno je opisala Middletoninu operaciju kao "planiranu", iako su izvori za Page Six rekli da čak ni njeni najbliži sauradnici nisu znali za to.

Palača je prošlog mjeseca objavila da je princeza (42) "dobro", ali je odbila otkriti više informacija iz poštovanja prema njenoj privatnosti.

"Kensingtonska palača je u januaru jasno dala do znanja rokove princezinog oporavka, a mi bismo davali samo značajna ažuriranja", rekao je tada ekskluzivno njezin predstavnik za Page Six

Očekuje se da će se Middleton vratiti svojim kraljevskim dužnostima tek nakon Uskrsa.

Korisnici društvenih mreža u posljednje su vrijeme raširili bezbroj teorija o princezi, neutemeljeno nagađajući da je bila podvrgnuta plastičnim operacijama ili da je bila u komi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije