Brat princeze Diane zabrinut za Kate: 'Šta se dogodilo sa istinom? Sjetite se moje sestre...'

0
Radiosarajevo.ba
Brat princeze Diane zabrinut za Kate: 'Šta se dogodilo sa istinom? Sjetite se moje sestre...'
Foto: EPA-EFE / Princ William i Kate Middleton

Brat princeze Diane, Charles Spencer, progovorio je o teorijama zavjere koje okružuju Kate Middleton nakon njene "planirane operacije abdomena".

"Brinem se šta se dogodilo s istinom", rekao je 59-godišnji Spencer za BBCjevu Nedjelju s Laurom Kuenssberg.

Middleton, koja je supruga Spencerova nećaka princa Williama, predmet je glasina na internetu otkako je u januaru uzela pauzu od svojih kraljevskih dužnosti. Nakon što je Middleton uočena na mutnoj fotografiji snimljenoj ranije ovog mjeseca, kraljevski promatrači počeli su nagađati da je slika prerađena u Photoshopu.

Znate li koji su bh. igrači bili najbolji strijelci jugoslovenske fudbalske lige?

Znate li koji su bh. igrači bili najbolji strijelci jugoslovenske fudbalske lige?

Zatim, kada je 10. marta objavila "izmijenjenu" fotografiju sebe i troje djece koju ima s princem Williamom, proširila su se šuškanja o njenoj dobrobiti.

Middleton je kasnije priznala da je uredila sliku, a Kensingtonska palača je u svom prvom saopćenju nakon njene operacije rekla da se princeza neće javno pojavljivati ​​do "nakon Uskrsa", javnost postaje sve zabrinutija svakim danom.

Voditelj kasnovečernjeg talk showa John Oliver čak se našalio da je Middleton možda "umrla" i da palača to pokušava zataškati.

Spencer je tokom svog intervjua usporedio trenutni nivo "internetske zavjere" sa "zadiranjem medija" u smrt njegove sestre Diane. Bivša supruga kralja Charlesa III imala je 36 godina kada je poginula u kobnoj saobraćajnoj nesreći u augustu 1997. godine u Parizu, nakon što su je paparazzi progonili u tunelu, piše Jutarnji.

"Mislim da je nekada bilo opasnije", rekao je Spencer.

"Ako se osvrnem na ‘97. i Dianinu smrt, mislim da je to bilo toliko šokantno, okolnost njene smrti bila je toliko šokantna da je natjerala industriju koja podržava paparazze da stvarno pažljivije razmotri što može, a što ne može učiniti", dodao je.

Otkriven razlog zašto princ William ne nosi vjenčani prsten: Oglasili se iz kraljevske porodice

Otkriven razlog zašto princ William ne nosi vjenčani prsten: Oglasili se iz kraljevske porodice

Ni Kensingtonska palača ni Middleton nisu se oglasili o teorijama koje okružuju njen "nestanak". Međutim, nedavno izvješće tvrdi da će se Middleton vjerovatno pozabaviti široko rasprostranjenom zabrinutošću oko svog zdravlja i dobrobiti kada se vrati na javnu dužnost nakon 31. marta.

Podsjetimo, tokom vikenda su navodno princeza od Walesa i princ William viđeni u lokalnoj poljoprivrednoj trgovini, a pritom je princeza izgledala "sretno, zdravo i opušteno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije